Опублікували звіт з будівництва, яке «змінює обличчя» Ковеля. ВІДЕО*

Опублікували звіт з будівництва, яке «змінює обличчя» Ковеля. ВІДЕО*
Хід будівництва житлового комплексу «Парковий квартал», який у Ковелі зводить будівельна компанія «Інвестор», показали з висоти.

Черговий відеозвіт з будівельного майданчика забудовник розмістив на своїй офіційній сторінці у Facebook, - пише Перший.

«Зовсім скоро у другий будинок ЖК «Парковий квартал» заселяться нові власники квартир! Яким буде новий житловий масив Ковеля, дивіться у відеозвіті з будівництва!» – йдеться у дописі.



Нагадаємо, у житловому комплексі «Парковий квартал» другий будинок повністю збудовано і наразі у ньому тривають внутрішні роботи – зокрема, проводять сантехніку, облаштовують теплу підлогу, кладуть плитку у під’їздах. Також ведуться роботи із благоустрою території біля першого та другого будинків – на завершальному етапі вкладання бруківки. Крім того, розпочалось будівництво 3-го будинку «Паркового кварталу». Зараз будівельники зводять перший поверх двох перших під’їздів.

ДИВИТИСЯ ФОТОЗВІТ З БУДІВНИЦТВА

До слова, нині діє спеціальна кредитна пропозиція від «Інвестора» та «Кредобанку» на квартири в ЖК «Парковий квартал». Клієнти будівельної компанії можуть придбати житло у рамках іпотеки під вигідні відсотки.

Крім того, діє пропозиція з відтермінуванням оплати вартості житла. «Інвестор» пропонує клієнтам відстрочку на період від 12 до 24 місяців. Щоб отримати відстрочку потрібно внести 50% ціни квартири.


ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР У «ПАРКОВОМУ КВАРТАЛІ»

За детальною інформацією звертайтесь у відділ продажу за адресою: м. Ковель, вул. Глібова, 8б, тел. (068) 300-20-10.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Опублікували звіт з будівництва, яке «змінює обличчя» Ковеля. ВІДЕО*
30 жовтень, 2017, 15:18