У Луцьку викрили цех, де виробляли фальсифіковану горілку

У Луцьку викрили цех, де виробляли фальсифіковану горілку
В обласному центрів Волині викрили підпільний цех з виробництва горілчаного фальсифікату.

Про це інформує прес-служба ДФС у Волинській області.

Групу осіб, котрі налагодили та забезпечували незаконну діяльність цеху з виготовлення сурогатної лікеро-горілчаної продукції, співробітники податкової міліції спільно з прокуратурою області викрили на гарячому: зловмисники саме готували до реалізації чергову партію підпільного спиртного.

В цей час правоохоронці провели обшук та огляди за місцем здійснення протиправної діяльності, а саме: трьох гаражних приміщень та двох транспортних засобів.

Як встановили, саме в гаражних приміщеннях одного з районів м. Луцьк організована група осіб облаштувала цех з масового виробництва підробленої лікеро-горілчаної продукції у вкрай неприйнятних санітарних умовах.

Зокрема, з незаконного обігу вилучено та долучено до кримінального провадження як речові докази 1300 літрів спирту, 60 літрів лікеро-горілчаних виробів, два транспортні засоби та 300 підроблених марок акцизного податку.

Окрім того, в ході проведення обшуку вилучено порожню тару, лійки, корки, етикетки та шланги, які використовувались для виготовлення фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції і розведення спирту.

Загалом вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей перевищує 1 мільйон гривень. Вирішується питання про призначення судових експертиз та накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку викрили цех, де виробляли фальсифіковану горілку
30 жовтень, 2017, 14:48