Чоловік узяв в заручники дружину та доньку, поліція рятувала через вікно

Чоловік узяв в заручники дружину та доньку, поліція рятувала через вікно
У Маріуполі 36-річний чоловік намагався задушити власну дружину та 7-річну доньку. На місце події миттєво прибули патрульні поліцейські.

Інцидент трапився 30 жовтня, – повідомляють у Нацполіції України.

Як пояснила правоохоронцям заявниця, її подрузі зателефонував чоловік та погрожував задушити їхню доньку. Дитина на той момент перебувала у квартирі з батьком. На очах у подруги чоловік просто за волосся затягнув свою дружину до під’їзду.

«З вікна квартири на третьому поверсі лунали дитячі крики про допомогу. Патрульні спробували через вікно та двері поспілкуватись із громадянином і вмовити його відпустити дружину з донькою. Однак чоловік не йшов на контакт і навіть забороняв своїм заручникам наближатись до вікон, аби правоохоронці впевнились, що з ними все гаразд», – мовиться у повідомленні поліції.

Відтак, поліцейські потрапили до квартири через балкон. Діставшись до третього поверху, правоохоронці закликали чоловіка відчинити їм вікно, проте той проігнорував прохання. Тоді патрульні розбили віконне скло та потрапили всередину.

Правоохоронці миттєво надягли на чоловіка кайданки. Переконавшись, що життю й матері з дитиною ніщо не загрожує, правоохоронці заспокоїли їх. Всіх учасників події доставлено до відділку поліції, для з’ясування подробиць справи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік узяв в заручники дружину та доньку, поліція рятувала через вікно
30 жовтень, 2017, 16:06