Волиняни почали отримувати компенсацію за невикористані субсидії

Волиняни почали отримувати компенсацію за невикористані субсидії

На особові рахунки деяких мешканців Володимира-Волинського уже надійшли кошти – так зване відшкодування частини невикористаної житлової субсидії.

Це підтвердив начальник міського управління соціального захисту населення Олександр Смикалюк, - пише Район. Володимир-Волинський.

«Так, прийшла частина коштів на відшкодування невикористаних субсидій. Ці кошти призначені для виплат тим городянам, які одні з перших звернулися до нас в управління і власноруч написали заяви на відшкодування зекономлених субсидій. Пізніше надходимуть кошти решті людей», - зазначив чиновник.

Начальник управління також нагадав, що заяви на відшкодування невикористаних субсидій приймаються лише до 1 листопада. Попередньо термін подачі заяв закінчувався 31 серпням, проте його було продовжено до 1 листопада.

Нагадаємо, з 15 червня 2017 року розпочато прийом заяв від населення на відшкодування частини невикористаної субсидії на оплату послуг з газо- та електропостачання в обсягах, що не перевищує вартості 100 кубометрів природного газу або вартості 150 кВт.год. електричної енергії.

Виплата частини зекономлених субсидій у вигляді «живих» грошей відбуватиметься на підставі написаної власноруч заяви громадянина.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни почали отримувати компенсацію за невикористані субсидії
30 жовтень, 2017, 22:52