Скільки життів забере війна з КНДР: страшний прогноз

Скільки життів забере війна з КНДР: страшний прогноз
Конфлікт на Корейському півострові може зачепити до 25 мільйонів людей по обидва боки кордону між КНДР і Республікою Корея. Це залежить від щільності населення і географії.

Про це йдеться у 62-сторінковій доповіді, яку було підготовлено для членів Конгресу США, пише 24 канал із посиланням на Bloomberg.

Навіть якщо Пхеньян не застосує зброю масового ураження, то в перший же день конфлікту жертвами можуть стати від 30 тисяч до 300 тисяч осіб.

Це не в останню чергу спричинено великою кількістю північнокорейської далекобійної великокаліберної артилерії і реактивних систем залпового вогню, які можуть за хвилину здійснювати до 10 тисяч пострілів.

У доповіді також вказують, що можливість Пхеньяну доставити ядерну боєголовку до США є ще більшою небезпекою, ніж можливість виникнення регіональної війни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: війна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перемогти Північну Корею можливо після повної ізоляції росії, яка її фактично фінансує і озброює.
Економічна блокада росії, відключення від міжнародних платіжних систем, не можливість росіянам їздити за кордон ( а діти всіх чиновникив там сидять), повна заборона імпорту високотехнологічного обладнання як промислового, так і побутового, відкине росію в прірву 19 століття та не дозволить фінансувати локальні війни в Сирії, Україні, Грузії. Молдавії, Нагорному Карабасі і т.д.
А ще можна просто їх від*єднати від мережі інтернет...тоді повстання не минути))
Відповісти
Останні новини
Скільки життів забере війна з КНДР: страшний прогноз
31 жовтень, 2017, 06:08