Відріжте нас від «Луцьктепла»: мешканці «холодного» будинку

Відріжте нас від «Луцьктепла»: мешканці «холодного» будинку
У Луцьку мешканці будинку №4 на вулиці Кравчука доведені до відчаю – в оселях людей досі холодно, а державне комунальне підприємство «Луцьктепло» та МЖК «кивають» одне на одного. Мешканці просять відключити їх від постачання «Луцьктепла». Кажуть, що готові брати кредити, аби облаштувати автономне опалення, бо «вже немає сил пити заспокійливе».

Про це стало відомо 31 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Мешканка будинку Лариса Кропива розповіла, що така проблема ще з 2015 року – люди по 2 тижні після початку опалювального сезону сидять без тепла. Натомість їх «годують» обіцянками. У жінки хвора онука, а в житлі – досі холодно.

«Я маю платити за повітря?» – обурилася жінка. Мовляв, вони вже просили, аби під’їзд відключили – люди доведені до відчаю і готові робити індивідуальне опалення. «Чому я маю нервуватися і пити заспокійливе», – обурюється жінка.

У сусідів в квартирі з’явився грибок. Галина Пономаренко пригадала, що ще кілька років тому таких проблем не було. «Це панельний будинок. Уявіть собі – по вікнах пливе, по стінах пливе.. Чому я повинна платити за тепло, якого не має, чому я маю дихати сирими повітрям», – обурюються жінка.

За її словами, прогрівається 3 ребра з 10 у батареї. Та коли воду вимикають, батареї перетворюються на лід. «Та вже відріжте нас від «Луцьктепла», – зауважила Пономаренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Молоді, 9А така ж ситуація, в будинку холодно батареї холодні.
Відповісти
Останні новини
Відріжте нас від «Луцьктепла»: мешканці «холодного» будинку
31 жовтень, 2017, 10:34