Тарас Шляхтич: «Школу №27 могли здати в експлуатацію вже цього року»

Тарас Шляхтич: «Школу №27 могли здати в експлуатацію вже цього року»
Депутати Луцької міської ради Тарас Шляхтич та Алла Надточій (фракція "Самопоміч") побували на будмайданчику школи №27 та вважають, що об'єкт могли здати в експлуатацію в цьому році.

Як повідомили у прес-службі міської ради, 31 жовтня відбувся День депутата у школі. Обранці громади оглянули відремонтовані коридори, навчальні класи, гурткові, актовий зал на 216 посадочних місць, бібліотеку, медичний блок, харчоблок, 25-метровий басейн та інші приміщення. Зараз у школі тривають внутрішньо-оздоблювальні роботи.

Тарас Шляхтич каже, що школа завершена на 95%.

"Залишилися внутрішні роботи. Великих робіт нема. Тому й незрозуміле рішення, яке 29 червня ухвалила більшість у міській раді - зняти гроші з будівництва. Якби їх не зняли, то могла б запуститися і до початку навчального року", - каже депутат.

"Депутати побачили, що вона готова і господарських причин її не запускати немає", - додав він.

Також Тарас Шляхтич каже, що під огляду підвалів виміряли їх висоту, яка становила 2,3 метри.

"На наступний рік треба закласти кошти на наповнення школи: техніка, меблі та інше. Треба багато ще купити, щоб вона могла повноцінно працювати.

Єдине, що висить в повітрі, то це питання спортзалу. Вартість робіт - приблизно 25 мільйонів гривень. Місто просто зобов'язане взяти дольову участь в будівництві залу та шукати кошти з інших джерел на цей об'єкт", - зауважив Тарас Шляхтич.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки можна вже про ту школу писати.Діти,які мали там вчитися ,вже виросли і своїх понароджували , а "віз і нині там".Здасте ту школу ,тоді нехай вас люди похвалять.Скільки можна пил в очі пускати.
Відповісти
Шановний дупутат а це нічого що гроші які виділяли на школу потратили на дорогу яка навіть до школи не веде????? а це нічого що зараз зима і той ремонт повідпадає... ????
Відповісти
Останні новини
Тарас Шляхтич: «Школу №27 могли здати в експлуатацію вже цього року»
31 жовтень, 2017, 17:14