Розповіли, як на Волині дільниця пережила вибори без світла

Розповіли, як на Волині дільниця пережила вибори без світла
На 8-ми виборчих дільницях на Волині на виборах в ОТГ 29 жовтня зникало світло. Відтак, на дільниці в Копачівській ОТГ через відсутність електропостачання підрахунок голосів розпочали вранці наступного дня.

Про це стало відомо під час прес-конференції Громадянської мережі ОПОРА 31 жовтня.

Координатор ОПОРИ на Волині Катерина Шарпата розповіла про чи не найнестандартнішу ситуацію, яка трапилася на виборах 31 жовтня – відсутність електропостачання на низці дільниць. Відтак ОПОРУ повідомили про відсутність світла на 4 дільницях в Любешівській ОТГ, на 3 дільницях в Іваничівській ОТГ, на 2 дільницях у Копачівській ОТГ та 1 дільниці у Велимченській ОТГ. Ситуацію зі зникненням світла пояснювали складними погодніми умовами.

Натомість, якщо у восьми випадках електропостачання швидко відновили, то на дільниці в Копачівській ОТГ його не було протягом 8 годин. Відтак, члени ДВК розпочали підрахунок голосів лише зранку.

Шарпата зауважила, що на час, поки комісія мусила чекати на відновлення електропостачання, усі скриньки з бюлетенями перевернули догори ногами, аби виключити можливості вкидання бюлетенів після завершення процесу голосування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли, як на Волині дільниця пережила вибори без світла
31 жовтень, 2017, 16:00