Волинський атовець став чемпіоном світу з самбо

Волинський атовець став чемпіоном світу з самбо
Волинянин Володимир Повх переміг у Чемпіонаті світу з самбо, який відбувався в місті Салоніки (Грецька Республіка).

Учора, 31 жовтня, начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига зустрівся зі спортсменом і оголосив колишньому правоохоронцю подяку та вручив цінний подарунок, – йдеться в повідомленні поліції.

Володимиру Повху 56 років. Він родом із Криму. У 1993 році закінчив Івано-Франківське училище МВС. Усе життя прослужив в органах внутрішніх справ. У 1997 році пішов на заслужений відпочинок із посади старшого інспектора в званні капітана міліції.

У 2014 році Володимир Повх повернувся на службу. Він добровольцем став до лав роти поліції особливого призначення «Світязь». Разом з іншими поліцейськими захищав незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, брав безпосередню участь у антитерористичні операції. Зокрема, в боях під Вуглегірськом.

«Вийшовши на пенсію продовжив займатися боротьбою самбо. У вересні цього року здобув перемогу на Чемпіонаті України з цього виду спорту й виборов право представляти нашу країну на Чемпіонаті світу в місті Салоніки в Греції. Приємно, що генерал Петро Шпига повірив у мене й допоміг взяти участь у цьому престижному міжнародному турнірі», – розповів Володимир Повх.

Виступ у Салоніках був успішним для волинянина. У півфіналі він переміг спортсмена з Росії, а в фіналі з рахунком 7:1 за півтори хвилини до завершення поєдинку – французького самбіста й став чемпіоном світу.

За вагомий внесок у розвиток і популяризацію спортивного єдиноборства та високу майстерність керівник волинської поліції оголосив ветерану МВС подяку.

«У волинській поліції високо цінують Ваші спортивні здобутки та працю з популяризації занять спортом, зусилля спрямовані на формування позитивного іміджу поліцейських. Зичу вам нових перемог!» – зазначив Петро Шпига.

З нагоди перемоги на Чемпіонаті світу із самбо керівник волинської поліції вручив Володимиру Повху цінний подарунок – годинник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський атовець став чемпіоном світу з самбо
01 листопад, 2017, 12:41
У Ківерцях - сказ тварин
01 листопад, 2017, 12:22