Луцькій студентці не заплатили за роботу в благодійному фонді

Луцькій студентці не заплатили за роботу в благодійному фонді
Луцька студентка Вікторія Махновська (на фото) поділилася досвідом підзаробітку в Благодійному Фонді «Серце на долонях».

У Facebook дівчина написала, що так і не отримала кошти, обіцяні їй за стажування.

Публікуємо допис Вікторії без змін і правок:


Представники Благодійного Фонду «Серце на долонях» ошукують стажерів та працівників. Про факт невиплати обіцяного, я дізналася лише після того, як сама спробувала «підзаробити» у підприємиці Юлия Дейнека, яка є засновницею цього «благодійного фонду». Це трапилося ще у середині липня-серпня цього року. Надворі листопад!)

Як попередньо домовлялися, я мала займатися поліграфією і дизайном. Не маючи супер-здібностей і навичок, я попередила, що це моє хобі, і я не професіонал, а лише аматор. Це не злякало підприємицю, від якої на той час «втікли» кілька працівників перед самим Family Weekend. Цікаво, чому?)

Окрім дизайну, допомагала і з інформаційним напрямком, хоч про окрему оплату цього я чомусь не порушила питання (писала релізи, робила розсилки, запрошувала журналістів на заходи, робила моніторинг ЗМІ про згадки щодо проведених заходів тощо). Це, бувало, робила вночі, коли мала час, або й тоді, коли зовсім його не мала. Це мені ПОДОБАЛОСЯ, по-справжньому! Попри дуже обмежені дедлайни, вдавалося робити банер на сцену розмірами у метрах з сьогодні на завтра, і писати по декілька новин на день.

Однак, після «стажування», я так і не змогла отримати обіцяні кошти. І не лише я. Таких людей, котрі вкладали душу в «благородну» тему і справді кайфували від роботи – багато. Від нас – стажерів, які вірили в цю справу, згодом просто не брали слухавку, не відписували у вайбері, і вмикали автовідповідач, як тільки питання стосувалося коштів… Мені не відзвонилися/не відписали за понад півтора місяці часу! Лише вчора «збили» дзвінок і обіцяли передзвонити, але так і не сталося.

Для прикладу додаю листування з людиною, яка теж потрапила на «гачок», і з етичних міркувань не показую ім’я та аватарку.

Під час листування також дізналася, що людям досі не віддали трудові книжки(!). Сказати точно, скількох людей ошукали на з/п юридичні особи благодійного фонду «Серце на долонях» - важко, проте можна припустити, що таких – чимало.

Але! Це досвід. Завдяки цим благодійникам, я з обережністю ставлюся до питань з/п та благодійництва, минаю «десятою дорогою» прохачів, і не ведуся на благодійні фонди та збір коштів.

!Єдине прохання – призупиніть таку «діяльність», або ж не розказуйте на кожній зустрічі з стажерами, що сумлінно сплачуєте податки, і своїми заходами супер-сильно хочете допомогти назбирати на кювез для діток.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Благодійна організація і зарплата речі не взаємоповязані, в благодійній лише волонтери, без оплати.
Відповісти
У мене була заключена з Дейнекою цивільно-правова угода, де було чітко прописано, що мені мають заплатити 2500 грн.
Відповісти
Вікторія, це не благодійний, а злодійський фонд. Шкода, що люди цього неи знають. За ними гірко плаче 42 колонія суворого режиму в Маневичах.
Відповісти
В цій угоді тип оплати який ? На карткоий рахунок чи на рукі ? У випадку "на рукі" нічого не добєшся, в іншому - прокуратура, пенсійний та податкова і можливо соцстрах тобі допоможуть (заяви та скаргі на роботодавця)
Відповісти
Всім колишнім працівникам Дейнеків скажу де їх знайти - Волинська обл.Іваничівський р-н, с.Топилище, вул.Центральна, 32. На даний момент там проживають, бо вони мені винні енну суму за оренду, тому виясняла у сільради чи там точно вони проживають.
Відповісти
Теж довелося мати справу з Дейнекою Юлею.Шахрайка ще та. За Family weekend не заплатила не лише мені, а й іншим дівчатам. Про трудові книжки теж правда. На таких "благодійників" як вона і її чоловік треба в суд подавати
Відповісти
Всі оці,,благодійні фонди,,це відмивання коштів
Відповісти
Останні новини
Луцькій студентці не заплатили за роботу в благодійному фонді
01 листопад, 2017, 13:45