Волинянин у підсобці зберігав 2 кіло коноплі та арсенал зброї

Волинянин у підсобці зберігав 2 кіло коноплі та арсенал зброї
У підсобному приміщенні 26-річного ковельчанина поліція виявила та вилучила корпус гранати РГД та інші вибухові пристрої, пістолет ПМР, 22 набої та майже 2 кг коноплі.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області. Усе виявлене вилучили та направили в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при МВС для проведення експертизи.

Волинянина затримали у порядку ст. 208 КПК України. До слова, чоловік уже мав судимість за незаконне поводження з вибухівкою.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин у підсобці зберігав 2 кіло коноплі та арсенал зброї
01 листопад, 2017, 16:34