Син волинського Героя мріє про фітнес-годинник

Син волинського Героя мріє про фітнес-годинник
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (099) 750-85-38; (098) 948-14-50.


Дмитро Гулюк, котрий невдовзі відзначатиме 15 років, є сином Сергія Гулюка – молодшого сержанта Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України, котрий героїчно загинув на Сході влітку 2014-го. Він загинув 31 липня 2014 в районі Василівки під час обстрілу прикордонників російськими окупантами з мінометів та гранатометів. У Гулюка сиротами лишилося троє дітей. За особисту мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Безумовним авторитетом для Дмитра завжди був і буде його тато Сергій, саме його він ставить собі у приклад в усьому. Батько навчив хлопця хорошим та мудрим речам, усі його настанови син береже у своєму серці. «Ми з ним ходили на риболовлю, грали у футбол. Був зі мною на тренуваннях та допомагав. Я стараюсь так само проводити час з братом, сестричкою та з мамою» – з гордістю промовляє іменинник.

Діма – добрий, відкритий, щирий хлопець, якому рано довелося подорослішати та взяти на себе обов’язки глави сімейства. В нього, як і у кожної людини бувають певні труднощі в житті, але у важких ситуаціях юнак не впадає у відчай, а намагається їх долати. У Дмитра є ще молодший брат Максим, який дуже любить у всьому бути першим і дуже розстроюється коли програє. А ще є найменша принцеса – семирічна сестричка Софійка, яка любить співати і танцювати, ходить на танці та фортепіано. Він їх дуже любить, а вони сприймають його як тата.

Дмитро, навчається у Волинському обласному ліцеї з ПВФП імені Героїв Небесної Сотні в 9 класі. Успішність добра, найбільше йому до вподоби алгебра. Великим захопленням для нашого іменинника є силові види спорту. Зараз він відвідує дзюдо, самбо і за свої результати частенько піднімається ще й на призовий подіум в своїй категорії. Раніше ще пробував себе і у сумо. Дмитро не проти у майбутньому пов’язати і свою професію зі спортом. Він себе бачить майстром спорту з дзюдо. Проте не проти стати класним масажистом або здобути професію програміста.
Хлопець дуже любить подорожувати. Завдячуючи підтримці волонтерів та небайдужих людей побував уже в багатьох країнах: в Англії, Польщі, Болгарії, Литві, Чехії. Йому сподобався Біг Бен, палац Елізабети ІІ і річка Темза в Англії, в Болгарії тепле і привітне море, а в Литві та Польщі – цікаві екскурсії. Про подорожі він розповідає з захопленням, і мріє побувати ще колись за кордоном, особливо, мріє відвідати Німеччину. Із відомих людей хотів би зустрітися зі співаком Ярмаком.

Друзі і родина відгукуються лише позитивно про Дмитра – кажуть, що він справді доброзичливий, спокійний, дружелюбний і щедрий хлопець. А ще – він любить тварин. Раніше у родини Гулюків був чорний великий кіт Дружок, його рідко могли побачити, бо дуже полюбляв гуляти на вулиці сам, а коли набігався і зголоднів – то лише тоді приходив додому. Зараз у них є собака теж чорного кольору з білою «краваткою». Його звати Шрек. Він трохи неслухняний, пообдирав шпалери й плінтуси, тому мамі Юлі інколи приходиться нелегко. Також з ними ще живе мила і пухнаста хом’ячиха Роза.

Наш юнак є великим кіноманом, найбільше він полюбляє дивиться різні пригодницькі фільми і бойовики, а найулюбленіші герої – це Він Дізель, Двейн Джонсон, Джейсон Стейтем.

Україна для іменинника – як друга ненька, яку також потрібно захищати і розвивати. Якби Дмитро був політиком, то постарався зробити все можливе для процвітання країни: передусім хотів би завершити війну, зробити життя пересічних людей кращим і надати усім безхатькам хоч якийсь прихисток і елементарну роботу. Підняв би зарплату, щоб люди які працюють жили гідно.

Дмитро про маму Юлію відгукується дуже тепло. Каже, що вона найкраща, найгарніша і найдобріша для нього людина на цілім світі. Він їй допомагає і підтримує у всьому, а також виконує усі домашні обов’язки.
Сім'я отримала фінансові виплати з приводу втрати на війні годувальника, але діти весь час ростуть і потрібно весь час купувати одяг і речі, а також є й інші побутові нюанси. Хлопець вдячний за підтримку усім небайдужим до його долі та його родини і не проти щоб листуватися з друзями, тому лишив нам адресу у приват.

Важко підібрати слова підтримки та співчуття рідним та близьким Героїв, що віддали своє життя за кожного з нас. Та й не потрібні їм слова. Ми повинні берегти у пам’яті їх подвиг, та не забувати підтримувати їх сім’ї, а дітей спільними зусиллями маємо поставити на тверді ноги! То ж давайте зробимо усе від нас залежне, щоб дитина Героя Небесного Легіону отримала омріяну річ, і щоб хоча б у свій день народження хлопець зміг розвантажитись від покладених на нього долею обов’язків та трішки порадіти!

Ці діти потребують підтримки та усвідомлення, що подвиг їх батьків не забутий! Тож не будьмо байдужими до долі і цього хлопця!
Інформація про батька хлопця є у Книзі пам’яті. Деталі за посиланням:http://memorybook.org.ua/4/gulyksergiy.htm

КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Дмитро Гулюк – невдовзі 15 років (18.11.2002).
Ріст: 166 см. Розмір взуття 41-42.
Омріяний подарунок: фітнес-годинник «Xiaomi Mi Band 2» і протиударний чехол на смартфон Samsung Galaxy J2 на модель SM-J200.

Волонтери проекту «Діти Небесного Легіону» закликають волинян допомогти влаштувати дитині свято.

Маєте бажання підтримати дітей – переказуйте кошти нашому координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого не допоможете?
Відповісти
Може, краще хворим дітям допомогти, а не фітнес-годинники спонсорувати? На 18 років будемо скидатися на авто для сина героя?
Відповісти
Останні новини
Син волинського Героя мріє про фітнес-годинник
01 листопад, 2017, 18:31