Відпочинок в Буковелі й варіанти проживання на курорті*

Відпочинок в Буковелі й варіанти проживання на курорті*
Буковель – відомий гірськолижний і СПА-курорт Карпат, який динамічно розвивається і користується шаленою популярністю протягом усього року серед туристів з України та із-за кордону – Молдови, Білорусії, Румуніі, Словакії, Угорщини та Польщі.

Особливо багато відпочивальників в Буковелі на новорічні та різдвяні канікули, а також на свято 8 березня. Курорт розкинувся в Івано-Франківській області, на висоті дев’ятсот двадцяти метрів над рівнем моря. Буковель знаходиться за селом Поляниця.

Карпати: Буковель, ціни на готелі

Ви можете забронювати котеджі Буковеля, приватні садиби, вілли, міні-готелі або зупинитися в розкішних готельно-ресторанних комплексах. У Буковелі ціни на готелі залежать від ряду факторів: віддаленості від гірськолижної зони й головних трас, умов проживання і рівня сервісу.

Буковель, ціни 2017 року


Відпочинок в Буковелі 2017 року – найкраще співвідношення ціни та якості. В даній місцевості сезон катання на лижах, сноубордах триватиме з листопада аж до середини квітня.

Буковель, окрім традиційних видів спорту, порадує відпочивальників численними розвагами:

● прогулянками на санях з упряжками хаскі та джипах;
● їздою на сноубайках і снігоходах;
● пейнтболом;
● рибалкою;
● зорбінгом;
● сноутюбінгом.

Влітку можна вирушити в похід в гори або на екскурсію, орендувати гірський велосипед, порибалити, позбирати гриби та ягоди, зайнятися рафтінгом на швидких річках, спробувати власні сили в альпінізмі.

Бюджет відпочинку в горах залежить від побажань самих туристів. Вони можуть знайти як дешеве житло неподалік від курортної зони, так і орендувати дорогий, фешенебельний котедж в самому «серці» туристичного комплексу.

Від чого залежить динаміка цін в Буковелі?

В пік сезону, на гірськолижному курорті «Буковель» ціни на готелі й розваги будуть значно вищі, ніж на його початку або по завершенню. З середини березня інтерес до зимових видів спорту зменшується, наплив туристів стає не таким масовим, а ціни на Буковелі стають більш прийнятними.

Буковель приваблює гостей зручним місцезнаходженням, сприятливими кліматичними умовами, різноманітними трасами й високорозвиненою інфраструктурою. Туристичний комплекс може, по праву, претендувати на звання курорту європейського рівня. Тут розташована велика кількість готелів, з описом яких можна ознайомитися на сайті hotels24.ua. Відпочиваєте з задоволенням і насолоджуйтесь кожним моментом!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відпочинок в Буковелі й варіанти проживання на курорті*
08 листопад, 2017, 17:40