Через недогляд батьків померла 2-річна дитина

Через недогляд батьків померла  2-річна дитина
У Вінницькій області поліція встановлює обставини загибелі 2-річної дівчинки.

Трагедія сталась 29 жовтня в селі Мар’янівка. Залишена без нагляду батьків дівчинка, потрапила у каструлю з окропом та отримала близько 70% опіків тіла, - інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Протягом двох днів батьки самостійно лікували дитину, не звернулись за допомогою лікарів. Отримані опіки виявились несумісні з життям дитини.

До поліції, 31 жовтня, надійшло повідомлення, що в одному з сіл померла 2-річна дитина. Працівниками слідчо-оперативної групи поліції, які терміново виїхали на місце події, було з’ясовано, що смерть дитини настала від отриманих термічних опіків.

Зі слів матері, два дні тому дівчинка гралась зі старшою на два роки сестрою на кухні та випадково потрапила в каструлю з окропом. За допомогою лікарів вони не звертались, оскільки вирішили лікувати дитину самостійно. Зрозумівши, що дочка померла, жінка звернулась до поліції.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування працівники поліції дадуть правову оцінку діям батьків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині горіла пилорама
02 листопад, 2017, 12:25
Через недогляд батьків померла 2-річна дитина
02 листопад, 2017, 12:18