Кохання не має меж: 13-річна школярка втекла з дому до хлопця

Кохання не має меж: 13-річна школярка втекла з дому до хлопця
У Тернополі 13-річна школярка "підняла" всю поліцію області, вирішивши відправитися на зустріч з хлопчиком, якого полюбила після знайомства в інтернеті.

Дівчинка пішла з дому, залишивши рідним записку з проханням не розшукувати її, - інформує Сьогодні.

У свою чергу, поліцейські почали розпитувати знайомих і друзів втікачки, перевіряти місця, куди вона могла б піти, і в кінці кінців встановили, що дев'ятикласниця, швидше за все, вирушила в сусідню область.

"Чекали якраз цей автобус. Постійно зупиняли автобуси, які прямували за різними напрямками. Перевіряли їх, і дійсно, все-таки в автобусі Рівне-Тернопіль виявилася ця дівчина", – розповів інспектор патрульної поліції Тернополя Роман Проць.

Сама школярка повертатися до родини категорично відмовилася і запевняла, що ні тікала з дому, а рідних про від'їзд попередила.
"Я їду і в четвер буду. У разі чого зі мною, у мене є скайп, я поповнила рахунок, я подзвоню. Я ж подзвонила", – обурилася сама винуватиця переполоху.

Також вона зізналася, що прямувала до коханого, з яким познайомилася в соцмережах.

"Підтримувала стосунки з іншим неповнолітнім, юнаком, коханим своїм, як вона писала в електронних повідомленнях, 2002 року народження, жителем міста Рівне. З метою зустрічі з ним вона покинула місце проживання", – пояснив начальник відділу ювенальної превенції Нацполіціі Тернопільській області Петро Тихович.

Зрештою, дівчинка так і не потрапила до хлопця – її висадили з автобуса і передали в центр соціально-психологічної реабілітації неповнолітніх, де вона і чекає приїзду бабусі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кохання не має меж: 13-річна школярка втекла з дому до хлопця
02 листопад, 2017, 17:45