На Волині викрили підпільний цех з виготовлення вугілля

На Волині викрили підпільний цех з виготовлення вугілля
На Волині викрили групу осіб, яка нелегально виготовляла та експортувала деревне вугілля.

Правоохоронці припинили незаконну діяльність групи осіб, яка підпільно виготовляла та відправляла до Республіки Польща деревне вугілля. Цей популярний за кордоном товар експортувався до сусідньої держави за підробленими документами, - інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Днями, правоохоронці провели обшук офісного приміщення та огляди територій, де зловмисники облаштували цехи з незаконного виробництва деревного вугілля.

В ході заходів співробітниками податкової міліції Волині вилучено 6 тонн незаконно виготовленого деревного вугілля, 50 м3 необлікованої деревини, 13 одиниць обладнання (піролізних печей), що не мали сертифікації, а також 14 печаток та штампів суб’єктів господарювання.

До слова, серед фірм, через які здійснювалися незаконні оборудки, 2 підприємства-нерезидента з Панами і Литви. Власне документацію, яка підтверджує проведення незаконних операцій, і чорнову бухгалтерію правоохоронці теж виявили в офісі «тіньових» постачальників деревного вугілля.

Наразі вирішується питання призначення експертиз та накладення арешту на майно понад 500 тисяч гривень, що вилучено в ході обшуків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині викрили підпільний цех з виготовлення вугілля
02 листопад, 2017, 15:49