Більшість лучан довіряють патрульній поліції, - опитування

Більшість лучан довіряють патрульній поліції, - опитування
Серед 400 опитаних лучан 225 довіряють новій патрульній поліції та задоволені її роботою.

Про це йшлося 2 листопада під час прес-конференції з представлення результатів проведеного опитування у сфері безпеки Громадською організацією «Центр зростання громад» в рамках проекту «Впровадження паспорту безпеки міста Луцьк, як ефективного способу запобігання злочинності», - пише інформагентство Волинські Новини.

Як розповів політолог Тарас Висоцький, з 26 квітня по 20 травня проводилося опитування жителів Луцька задля формування пріоритетів правоохоронної діяльності місцевої поліції.

«Ми старалися охопити якомога більшу територію Луцька. Загальний обсяг вибірки – 400 лучан від 18 років та старші. Більшість людей були позитивно налаштовані щодо проведення цього дослідження. Проте були і скептики», - зазначив Тарас Висоцький.

Так, 50% лучан у своєму районі відчувають себе швидше в безпеці, ніж в небезпеці. Жителі обласного центру Волині не відчувають особливої різниці щодо відчуття безпеки у будні чи святкові дня. 52% лучан вказали, що у районах їхнього проживання є місця, які становлять небезпеку для життя та здоров’я мешканців.

Серед 400 опитаних 225 лучан швидше задоволені новою поліцією, 75 – повністю задоволені, 150 – обрали варіант «важко відповісти». Окрім того, більше 225 лучан скоріше довіряють новій поліції, 80 жителів Луцька скоріше не довіряють новій поліції, ніж довіряють, 75 жителі обласного центру Волині довіряють повністю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Більшість лучан довіряють патрульній поліції, - опитування
02 листопад, 2017, 21:51