Біля Луцька за 2 мільйони зведуть дитсадок

Біля Луцька за 2 мільйони зведуть дитсадок
Із держбюджету надійшла субвенція для соціально-економічного розвитку окремих територій Волині. Із них 2,05 мільйона гривень буде спрямовано на будівництво дошкільного навчального закладу у селищі Торчин.

Згідно з проектом, у ньому мають виховуватися 150 дітей, - повідомляє прес-служба облради.

Під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики голові ОДА рекомендовано підписати розпорядження, яким буде внесено зміни до показників обласного бюджету. Йдеться про те, щоб збільшити доходи загального фонду обласного бюджету на 2,05 мільйона гривень за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що передається з Луцького районного бюджету обласному бюджету.

Відповідно буде збільшено видатки бюджету розвитку спеціального фонду обласного бюджету (за рахунок передачі коштів із загального фонду до бюджету розвитку) головному розпоряднику коштів обласного бюджету – управлінню капітального будівництва облдержадміністрації. Кошти спрямують на об’єкт «Будівництво дитячого садка на 150 місць на вул. Шапова смт Торчин Луцького району Волинської області».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Біля Луцька за 2 мільйони зведуть дитсадок
03 листопад, 2017, 08:00