Завдяки ПриватБанку волиняни можуть купувати зараз, а платити завтра*

Завдяки ПриватБанку волиняни можуть купувати зараз, а платити завтра*
Відкладання грошей у банку чи під подушку - вже в минулому, до того ж, бувають ситуації, коли кошти потрібні просто зараз, а потрібної суми не вистачає. З карткою ПриватБанку “Універсальна” цю проблему легко вирішити.

Часто найневідкладніші покупки чи витрати припадають на період, коли до зарплати лишився тиждень, а гаманець помітно схуд в очікуванні фінансового “допінгу”. Купити все необхідне можна з картою “Універсальна” від ПриватБанку.

“Універсальна” - це картка міжнародного зразка, яка дає можливість власнику користуватися як власними грошима, так і кредитними коштами банку. Нею можна розраховуватися в торгових точках, здійснювати оплату в Інтернеті, користуватися терміналами самообслуговування та знімати готівку у будь-якій точці світу.

Максимальний кредитний ліміт по картці “Універсальна” може встановлюватися у розмірі 50 тисяч гривень. Перевірити свій ліміт власник може в Приват24 (розділ “Мої рахунки”), у банкоматі, терміналі самообслуговування, будь-якому відділенні ПриватБанку чи за телефоном 3700.

Власники картки, які користуються кредитним лімітом, мають 55 днів пільгового періоду, протягом якого не сплачують відсотки за використані кошти. Наприклад, якщо до 25 числа поточного місяця повернути заборгованість минулого місяця, відсотки не нараховуються.

Після завершення пільгового періоду клієнт сплачує 3,6% від суми заборгованості щомісяця. До слова, при розрахунку карткою у магазинах, закладах харчування чи установах комісія відсутня.

Окрім кредитного ліміту картка має депозитну властивість - клієнти отримують 7 % річних на залишок власних коштів на рахунку.

Власники картки “Універсальна” можуть користуватися низкою послуг ПриватБанку. Скажімо, послуга “Скарбничка” дозволяє накопичувати кошти. А при розрахунку у закладах-партнерах програми “Бонус Плюс” клієнти мають змогу отримати до 20 % від суми покупки на бонусний рахунок.

Окрім того, для користувачів картки “Універсальна” діє послуга “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” для вигідних покупок у кредит.

Оформлення картки “Універсальна” безкоштовне і займає всього декілька хвилин. Отримати її можна у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Завдяки ПриватБанку волиняни можуть купувати зараз, а платити завтра*
04 листопад, 2017, 01:20