Футболіст нокаутував фаната ногою в голову. ВІДЕО

Футболіст нокаутував фаната ногою в голову. ВІДЕО
36-річний захисник Марселя Патріс Евра в Лізі Європи ще до початку поєдинку проти португальської Віторії Гімарайнш заробив вилучення.

Іменитий футболіст ударом ногою в голову нокаутував вболівальника, – пишуть Факти ICTV.

Під час розминки футболістів Марселя група французьких фанатів почала скандувати образливі для Евра кричалки. Потім уболівальники перебралися ближче до поля, куди підтягнулися і футболісти Марселя. І в одному з моментів Евра не витримав і заїхав провокатору ногою в голову.

Вилучення екс-футболіста МЮ і Ювентуса не вплинуло на кількість гравців на полі, адже Евра значився в запасі в заявці на гру. Таким чином, Патріс став першим футболістом в історії Ліги Європи, вилученим ще до початку гри.

Варто відзначити, що Марсель свій матч програв – 1:0, а зустріч закінчував у десятьох. За друге попередження на 87-й хвилині поле залишив Камара.

Евра грає в Марселі з січня 2017-го, прийшовши у клуб вільним агентом після двох із половиною років в Ювентусі. Контракт 36-річного захисника розрахований до кінця цього сезону.

До Юве Евра провів 8 сезонів у Манчестер Юнайтед, де ще один француз – Ерік Кантона – в 1995-му атакував фаната Крістал Пелас у схожому стилі. Легенду МЮ після цього дискваліфікували на 8 місяців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не побачив нокауту
Відповісти
Останні новини
Футболіст нокаутував фаната ногою в голову. ВІДЕО
03 листопад, 2017, 11:02