Волинянину дали 4 роки тюрми за крадіжку благодійної скриньки

Волинянину дали 4 роки тюрми за крадіжку благодійної скриньки
У Ковелі покарали неповнолітнього за викрадення благодійної скриньки.

Батько хворої на рак головного мозку дівчинки домовився з власником магазину «Козацькі забави» поставити в приміщенні скриньку на добровільні пожертви для збору коштів на лікування дитини, - пише Район.ковель.

8 серпня цього року десь о 7-й годині ранку до магазину, що у Ковелі на вулиці Незалежності, зайшли неповнолітній та старший за нього молодик, які замовили чай. Біля каси менший побачив скриньку з грошима та вирішив її викрасти, хоча крім них у приміщенні знаходились ще двоє покупців. Коли продавець відійшла приготувати чай, він схопив з прилавку благодійну пластикову скриньку та хутко вийшов з магазину.

Продавець відразу ж викликала працівників поліції, однак «замовники» чаю втекли. За її словами, скринька була опечатана, в ній знаходились дрібні та великі купюри по 20, 50, 100 гривень.

Правоохоронцям не вдалося наздогнати зловмисників. Однак невдовзі поліція затримала їх обох, але на лаву підсудних потрапив тільки крадій благодійної скриньки, а інший проходив по кримінальній справі свідком.

Виявилося, що неповнолітній обвинувачений ще у лютому 2016 року був засуджений у Ковелі до 3 років 6 місяців позбавлення волі з іспитовим строком на 2 роки за крадіжку в проникненням у житло, що завдало потерпілому значної шкоди.

За сукупністю вироків Ковельський міськрайонний суд остаточно призначив юнаку покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки один місяць. Грошові кошти в сумі 1050 гривень, які знаходилися в матеріалах кримінального провадження, повернуто потерпілій стороні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянину дали 4 роки тюрми за крадіжку благодійної скриньки
03 листопад, 2017, 11:17