Нардеп-свободівець розповів, що в нього могли стріляти через регіональну мову

Нардеп-свободівець розповів, що в нього могли стріляти через регіональну мову
Народний депутат України з фракції ВО "Свобода", ковельчанин Валерій Черняков зазначає, що стріляти в нього могли через його активну позицію щодо "регіональної" мови на Закарпатті.

Про це політик розповів в інтерв'ю газеті Волинь-Нова.

Нагадаємо, що в автомобіль народного депутата від ВО «Свобода» Валерія Чернякова у Луцьку, 24 грудня, стріляли невідомі.

"У вихідні я був у Ковелі, мені зателефонували, що на 19-ту годину треба бути в Києві. Приблизно о 12.30 я вирушив з дому в напрямку Луцька. Взагалі-то я оминаю обласний центр об'їзною дорогою, але оскільки вона була засипана снігом, то вирішив їхати через центр міста. Проїжджаючи поблизу "Старого" ринку, на вулиці Глушець почув якийсь стук і відчув удар у голову. Спершу навіть не зрозумів, що відбувається. Повернув голову вліво — побачив дірку в боковому склі, притулив руку до скроні — кров тече… Я встиг з'їхати на узбіччя, зупинив автомобіль і зателефонував нашим луцьким "свободівцям". Вони й викликали "швидку допомогу" та міліцію", - розповів Черняков про обставини пригоди.

Як стало відомо пізніше, невідомий, який стріляв по автомобілю народного депутата, ймовірно, використовував пневматичну зброю.

Обстеження нардепа у лікарні виявили, що куля застрягла у кількох сантиметрах над скронею. У своєму висновку лікарі так і написали: «справа в м'яких тканинах лобно-тім'яної ділянки — стороннє тіло металічної щільності 10 на 4 міліметри».

На питання, чи має нардеп якісь підозри стосовно того, хто міг стріляти, Черняков зазначив, що навряд це діти стріляли по воронах.

"У п'ятницю в мене був різкий виступ на сесії Закарпатської обласної ради, я посперечався з угорською меншиною, яка хотіла ввести на Закарпатті другу «регіональну» мову. Можливо, в такий спосіб хтось хотів мене залякати. Думаю, слідство встановить, що це було — збіг обставин, чи не випадковість. Якщо, звісно, знайде виконавця цього злочину…". - розповів політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але вже бреше... Бо Тягнибик почав квакати за політичне підгрунтя... Було так. Він зупинився в забороненому місці, хлопці попросили від"їхати, а він же депутат великий, посперечались, от вони й не витримали...
Відповісти
Блин, ну почему они нас считают за полных лохов? Ну, ведь не все за вас голосовали. Кто-то ведь остался и трезвомыслящий.
Відповісти
Судя по показаниям очевидцев и неопровержимым фактам, о которых нам удалось узнать, события разворачивались следующим образом.

Народный депутат Валерий Черняков, двигаясь на автомобиле марки «Mitsubishi Lancer», по словам очевидцев, игнорируя элементарные правила дорожного движения, стал виновником ДТП и, осознавая свою вину, попытался скрыться с места аварии. Пострадавший водитель, видя циничное поведение нардепа-«мажора», попытался догнать нарушителя. Преследуя бизнесмена Чернякова и понимая, что «мажор» не собирается останавливаться, а дальнейшее преследование в потоке машин не представляется возможным, бедняга в состоянии аффекта произвёл выстрел отчаяния. Утверждение свободецев , что целились именно в депутата, безосновательны, так как пуля, якобы попавшая в Чернякова, срикошетила от панели его авто, не причинив существенных увечий. Это подтверждает то, что водитель в отместку пытался лишь повредить автомобиль и находился в состоянии аффекта.

После выстрела Черняков первым делом вызванивал не карету скорой помощи и не сотрудников милиции, а местных депутатов-свободовцев которые и оказались на месте проишествия раньше всех! После этого нардеп позвонил начальнику милиции, который порекомендовал, чтоб тот вызывал не его, а наряд милиции – вёл себя не как «мажор» с корочкой депутата, а в первую очередь как простой гражданин Украины. На пульт 102 звонок от Чернякова поступил лишь спустя 20 минут после инцидента.

Следственно-оперативная группа сотрудников милиции увидела удивительную картину. Автомобиль Чернякова именно с правой стороны был натёрт до блеска, чтобы скрыть следы ДТП, так как остальной кузов был со следами загрязнения от дальней дороги. На вопрос сотрудников милиции: «Где и как вы повредили свой автомобиль?» – «мажор»-депутат ответил, что повредил его недавно в Киеве. А вопрос, почему же автомобиль вылизан только с правой стороны, так и остался без ответа.

Достоверность вышеизложенного подтверждает и то, что сам Черняков в этот же день поспешил заявить об инциденте как не связанном с политикой. Он утверждает, что это простое хулиганство.
Відповісти
Может и так. В любом случае политикой тут и не пахнет, явная бытовуха.
Відповісти
"Але вже бреше... Бо Тягнибик почав квакати за політичне підгрунтя... Було так. Він зупинився в забороненому місці, хлопці попросили від"їхати, а він же депутат великий, посперечались, от вони й не витримали..."
АХА ХА? ВИБАЧТЕ АЛЕ ЯКА "РОЗУМНА ЛЮДИНОНЬКА" ЦЕ ПИСАЛО??? РЕАЛЬНО ПИСАЛО!!! ЩО ЗНАЧИТЬ НЕ ВИТРИМАЛИ??? ЩО ЦЕ ЗА МАРАЗМ??? МИ ВСІ ЛЮДИ, ХОДИМО ПІД ОДНИМ НЕБОМ, ПІД ОДНИМ ВСЕВИШНІМ, ми всі рівні, а в кого які статки-це вже таке, що це за цинізм,що значить не витримали???
Це тебе після цих слів у карцер треба, "Розумнику", всезнайко, трохи пожумай спершу ніж щось тут писати!!!
А стріляли РЕГІАНАЛИ, ГАРАНТІЮ ДАЮ, бо за Свободу все більше і більше людей стоїть,а їм це не вигідно, от тому і ...вся каша заварена, їх там всіх пора перестріляти, нема чого залякувати -ПРАВДА ПЕРЕМОЖЕ!!!
І НЕХАЙ РОЗСЛІДУВАННЯ ДОВЕДУТЬ ДО КІНЦЯ ЧЕСНО ТА ЧІТКО Й В КОРОТКИЙ ТЕРМІН,і не списують на безневинних людей,а хай карають як треба!
Відповісти
"бедняга в состоянии аффекта произвёл выстрел отчаяния. "
Зараз заплачу..., бідолашний))), амариканський триллер треба таке враження знімати,от гарно придумали, чітко))), МАРАЗМ, ЯКИЙ МАЖОР СВОБОДІВЕЦЬ??? АУ!!! ВИ НА РЕГІАНАЛІВ ГЛЯНЬТЕ ЯКІ ТАМ АВТО ТА У ЩО ВОНИ ОДЯГНУТІ!!! СМІХ І ГРІХ ОДНОЧАСНО, який афект??? Що за сарказм??? давайте зараз в усіх так будемо стріляти???Що це за нахабство? ЖАХ!
І ТІ ЯКІ НЕ ГОЛОСУВАЛИ ЯКРАЗ ТАКИ НЕ ПРИ РОЗУМІ, БО НА ТАКИХ ЯК ВИ І ВОНИ ЗВЕРХУ ПЛЮЮТЬ І БИДЛОМ НАЗИВАЮТЬ,А ВИ ТУТ У КАЗКИ ВІРИТЕ!
Відповісти
У Лучанка знову CapsLockівська істерика.
Відповісти
Маразм, чиатю комменти і ще раз переконуюся,що це пишуть захисники того чи тих хто цей злочин і вчинив!!! Яке Ви маєте право стріляти? Ви хто такі, святі, Всевишній???Яке Ви маєте право життя відбирати???
Ви краще стріляйте у того хто дійсно укр. мову знищує, а не у того хто хоть щось робить!!!
Що це за казки тут пишуться самовільно придумані???
Відповісти
Это же Кононовичи активничают. А они за базар никогда не отвечали :) Клоуны-неудачники :)
Відповісти
Та кому той свободівець потрібний? За нього ніхто б і не почув, і не знали б, аби не шмальнули...
Відповісти
"Яке Ви маєте право стріляти? Ви хто такі, святі, Всевишній???"
КЛАС!!!
Виявляється і святі і Всевишній мають право стіляти.
Щось новенькє в катехізисі.
Відповісти
Останні новини
Нардеп-свободівець розповів, що в нього могли стріляти через регіональну мову
27 грудень, 2012, 13:00