У «ПортCity» - автограф-сесія Ірини Федишин. ФОТО

У «ПортCity» - автограф-сесія Ірини Федишин. ФОТО
У торгово-розважальному центрі «ПортCity» співачка Ірина Федишин напередодні концерту зустрілася із прихильниками.

Автограф-сесія відбулася 3 листопада.

Співачка виступає у жанрі поп-музики. У її творчому доробку - чимало хітів та 6 успішних альбомів: «Твій Ангел», «Україна колядує», «Пароль», «Україна колядує - Нове» та «Цвіте калина», «Ти тільки мій», які розійшлися чималими тиражами.

Зустріти зірку зібралося декілька десятків прихильників. Із Горохова, аби отримати омріяний афтограф кумира, приїхала ціла «делегація» із жінок, які жартували, що заради цієї події «прогулюють» роботу. Серед шанувальників творчості Федишин, які завітали до «ПортCity», було чимало дітей, які чекали на появу співачки дуже нетерпляче.

Коли Федишин з’явилася у холі, її зустріли гучними оплесками. Зірка обдарувала свої фанатів усмішками та подякувала за те, що вони сьогодні прийшли.

«Так приємно вас бачити, всіх таких усміхнених, всі так гарно аплодуєте… Дуже приємно сьогодні бути у цьому приємному місті Луцьк. Я з великою приємністю буду співати для вас сьогодні увечері», - зауважила співачка.

Після цього вона взялася підписувати листівки та фотографуватися із прихильниками, а черга засвітлинитися із зіркою, здавалося, тільки зростала.

Поруч також можна було купити диск із піснями виконавиці. Виступ Федишин відбудеться у драмтеатрі та розпочнеться о 19:00

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ірино, перестань вживати снодійні! в тебе дуже жахливий вигляд після цих препаратів
Відповісти