У Володимирі конфісковане авто півтора місяця стояло біля відділу поліції

У Володимирі конфісковане авто півтора місяця стояло біля відділу поліції
Близько 10:00 3 листопада, під Володимир-Волинським відділом поліції зібралося близько 10 активістів Державницької ініціативи Яроша, та разом із власником одного з авто, вимагали аби правоохоронці повернули транспортний засіб.

Додамо, що авто знаходилося не на штраф-майданчику, а припарковано біля входу у відділ поліції, - пише БУГ.

Як пізніше в коментарі журналістам зазначив начальник поліції Михайло Бобик, поліцейські не змогли його транспортувати на штраф-майданчик, адже авто повністю заблоковане.

Власник авто Петро Власюк показав, що отримав ухвалу апеляційного суду про скасування рішення першої інстанції та авто йому повинні ще були повернути в середині вересня (ухвала суду від 19-го вересня).

Однак працівники правоохоронних органів цього не робили, допоки чоловік не звернувся до активістів Рівненщини та Волині.

Також чоловік розповів, що ситуація розпочалася з того, що ввечері, коли повернувся додому, приїхали правоохоронці та повідомили, що арештовують авто та є необхідність провести ряд експертиз. Тоді забрали транспортний засіб і документи на нього.

Після того, як отримав ухвалу на скасування рішення, хотів забрати свою машину, але поліціянти повідомили, що повинні провести ще експертизу. До 3-го листопада її не провели, допоки не зібралися активісти в камуфляжі та не повідомили, що без авто не підуть.

Відразу ж був викликаний експерт для проведення огляду авто, після чого транспорт повинні повернути власникові. Однак, завести автівку на місці не вдалося, тому її транспортували для огляду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скфльки коштують послуги активістів? Дешевше, ніж судді платити, певно і поліцейським.
Відповісти
Останні новини
У Володимирі конфісковане авто півтора місяця стояло біля відділу поліції
03 листопад, 2017, 16:01