На Рівненщині – масштабна аварія

На Рівненщині – масштабна аварія
Одразу чотири авто зіткнулися на трасі Київ-Чоп у Рівненській області. В аварію потрапили бензовоз, вантажівка та дві фури, які перевозили нові машини.

Про це повідомляє ТСН.

Масштабна ДТП сталася біля регульованого пішохідного переходу поблизу обласного центру. Бензовоз, вантажівка та один автовоз із легковиками зупинилися на світлофорі, а от наступна фура з машинами цього зробити не встигла. Ланцюгова реакція ударів досягла бензовозу, тоді як винуватець аварії загинув. «Не знаю, що. Людина не загальмувала», - каже його колега, котрий їхав попереду.

«Я почув великі вибухи, які сталися тут, побачив чорний дим і зразу сюди приїхав», - розповів місцевий мешканець Михайло Поліщук. Люди, котрі першими опинилися на місці ДТП, нічого не змогли протидіяти охопленій полум’ям вантажівці.

Загасити пожежу було складно і рятувальникам, бо вогонь охопив баки з пальним. «Була загроза вибуху. Також була загроза перекидання вогню на інші автомобілі», - зізнався працівник ДСНС Іван Гуменюк.

Унаслідок ДТП на трасі утворився кількакілометровий тромб, який чимало машин пробували об’їхати через місто. В поліції з’ясовують усі обставини аварії та перевіряють водіїв на сп’яніння.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Рівненщині – масштабна аварія
03 листопад, 2017, 21:47