У Володимирі водіїв просять не їздити центром міста

У Володимирі водіїв просять не їздити центром міста
5 листопада розпочались роботи з укладання фінішного асфальтного шару в рамках проведення ремонту дороги "Володимир-Волинський– Луцьк".

Про це інформує прес-служба Володимир-Волинської міської ради.

Погожий день та сприятливі прогнози спонукали максимально використати час для проведення робіт. Відтак, учора ввечері перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук провів нараду з представниками підрядної фірми «Автомагістраль-Південь», керівниками муніципальної та національної поліції, в ході якої вирішили перекрити рух на автотрасі та приступати до укладання чистового шару асфальту, незважаючи на вихідний день.

Уже з 7 години ремонтники розпочали роботу від перехрестя вулиць Устилузької та Степана Бандери, рухаючись в бік автостанції. Хід проведення ремонту проінспектували посадовці міської влади та Служби автомобільних доріг області.

Як повідомив Ярослав Матвійчук, за один неповний день, точніше станом на 15:00 5 листопада, працівники фірми-підрядника уклали 250 тонн асфальту. Другу смугу траси планують відремонтувати 6 листопада.

Тож, швидше за все, рух цією вулицею буде перекритий і 6 листопада.
Водіїв просять утриматись від поїздок центром міста, а при потребі скористатись об’їзними шляхами, аби не перешкоджати ремонтникам у їхній роботі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі водіїв просять не їздити центром міста
06 листопад, 2017, 07:43