Рекламу магазину хутра в Луцьку визнали сексистською

Рекламу магазину хутра в Луцьку визнали сексистською
Рекламу магазинів "Світ шкіри та хутра" визнали сексистською.

Про це в Facebook 5 листопада написала журналістка Мая Голуб.

Нагадаємо, 5 жовтня вона опублікувала фото білборду з рекламою, на якій чоловік тягне за ногу жінку. Напис на малюнку говорить: "Не тягни! Дешевше вже не буде!".

"Індустріальний Ґендерний Комітет з Реклами визнав рекламу сексистською, де на борді в Луцьку було зображено, як чоловік тягне за ногу жінку".

"Сьогодні отримала відповідь на свою скаргу. У Індустріальному Гендерному комітеті з реклами повідомили, що підготували експертний висновок для Держпродспоживслужби України у Рівненській області й готують для Волинській області", - повідомила вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Індустріальний Ґендерний Комітет з Реклами" - а що воно таке, чому його думка (висновки) мають когось цікавити? Ну і основне питання - а нахіба воно потрібно нам взагалі?
Відповісти
Цікавий висновок - тягне жінку, хоча це не так очевидно, це може бути трансвестит чи кросдрессер, тому висновки можна оскаржити)))
Відповісти
Омг,це вже перебір. Задовбало чути оцей вереск та ниття гендерних експертів. Та хто вас чіпає,кому ви треба? Де в еас нерівність? Кого притісняють?? Вже взагалі мозок увесь пропікся різними соц-хворобами. Гендерна істерія - тому приклад.
Відповісти
Останні новини
Рекламу магазину хутра в Луцьку визнали сексистською
06 листопад, 2017, 08:11