У луцьких кав’ярнях - акції від ПриватБанку*

У луцьких кав’ярнях - акції від ПриватБанку*
Кава у Луцьку - це не тільки смачно, але й вигідно. У закладах-партнерах програми ПриватБанку “Бонус Плюс” діють приємні акції для відвідувачів.

Холодна осіння пора - саме час грітися у затишних кав’ярнях. Запашна кава, капучино чи гаряче какао - луцькі заклади пропонують безліч смачних напоїв і солодких смаколиків до них. А з програмою ПриватБанку “Бонус Плюс” відвідувати кав’ярні не тільки приємно, але й вигідно.

Клієнти банку можуть накопичувати відсотки від покупок. При розрахунку карткою у закладі-партнері програми кошти зараховуються на бонусний рахунок.

У листопаді у кав’ярнях “Дім кави” (пр-т Волі, 6), “Кофеїн” (вул. Винниченка, 8) та “Шарлотка” (вул. Богдана Хмельницького, 8) діє акція. Розраховуючись карткою ПриватБанку, відвідувачі зможуть отримати замість 5 % цілих 10 % бонусів.

Інформацію про всі точки-партнери програми “Бонус Плюс”, а також приємні акції, можна знайти на сайті bonus.pb.ua та в спеціальному мобільному додатку “Бонус Плюс”.

Окрім того, на сайті програми можна підписатись на розсилку новин, щоби одразу дізнаватися про нові підключення та найкращі пропозиції від магазинів, ресторанів та інших закладів Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцьких кав’ярнях - акції від ПриватБанку*
06 листопад, 2017, 21:02