На Рівненщині п’яний на «бляхах» наїхав на віз

На Рівненщині п’яний на «бляхах» наїхав на віз
У селі Пітушків Млинівського району учора, 5 листопада, трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю авто і гужової підводи.

Поліцейські на місці події встановили, що 39-річний мешканець села Довгошиї, водій автомобіля Opel Zafira на іноземній реєстрації, не врахував дорожню обстановку та зіткнувся із гужовою підводою під керуванням 69-річної жительки села Пітушків, яка рухалася у попутному напрямку, - інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Унаслідок ДТП жінку із політравмою, травмами голови, забоями плеча та хребта госпіталізували у реанімаційне відділення Млинівської центральної районної лікарні. За її життя борються лікарі. У результаті наїзду загинув кінь.

У салоні легковика окрім водія перебував пасажир, 47-річний місцевий мешканець, ніхто з них не постраждав.

Поліцейські освідчили кермувальника на стан алкогольного сп’яніння, алкотестер показав 1,1 проміле, що у п’ять з половиною разів перевищує допустиму норму.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб вилучили.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що ж підкоригуювас,правила порушила бабця,винуватицею ДТП стала бабця,а саме її лоша яке не було прив'язане до підводи....
Відповісти
Останні новини
На Рівненщині п’яний на «бляхах» наїхав на віз
06 листопад, 2017, 14:10