Волинянка про роботу в Китаї: приміряла понад 200 суконь за 10 годин

Волинянка про роботу в Китаї: приміряла понад 200 суконь за 10 годин
Дівчина з Нововолинська Єлизавета Денисовець, яка три місяці працювала моделлю у Китаї, розповіла про те, чи важко жити і працювати у цій країні.

Досвідом перебування у Китаї модель поділилась в інтерв’ю для видання БУГ.

«Китай – це як інша планета. Там багато дивних речей. Вони по-іншому дивляться на світ. Інша культура, їжа, та все інше. Тяжко, що мало хто знає англійську і потрібно знаходити шляхи для спілкування. Українців там люблять. Постійно просять сфотографуватися з ними. Та китайці взагалі дуже добрі. Можуть просто так подарувати телефон або автомобіль», - розповіла Єлизавета. Додає, що це країна можливостей, адже там можна знайти себе у будь-якій іншій сфері або поєднувати кілька справ.

«В Китаї до нас відносяться як до королев. На вулиці практично кожен хоче зробити зі мною фото. Ми з дівчатами вже вирішили брати гроші за зроблену світлину.

Модельне агентство повністю за тебе відповідає. Забирають на роботу, привозять, годують. Надають гарне, просторе житло. Якщо фотосесія десь на виїзді – живемо в готелі. Свої кошти я витрачаю лише у вихідні, яких у мене є дуже мало. Для прикладу, в Європі потрібно все робити самостійно. Хоча і в Китаї бувають різні замовники – є такі, які віддають все, а є й такі, які економлять», - зауважила модель.

За її словами, працювати моделлю у Китаї дуже важко, оскільки підйом о 5-6 ранку, а робочий процес може тривати по 12 годин:

«На зйомках не просто позуєш, треба показувати різні емоції. Китайці великі працеголіки і не люблять, коли ниють, говорять, що тяжко. За три місяці я мала близько ста зйомок. І лише пару вихідних. Та коли втягуєшся в процес роботи, то звикаєш».

«В день може бути і три зйомки, а може й одна. Але є фотосесії в одному образі, а можна і до 200 приміряти. Зазвичай це фото для різних каталогів та сайтів. Дуже тяжко, коли вдень змінюєш багато нарядів. Одна з найважчих фотосесій тривала десять годин. Я приміряла 168 весільних суконь. Вони були такими важкими. Здавалося, що сукні ніколи не закінчаться», - поділилась спогадами Єлизавета Денисовець.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЖИТТЯ ЄЛИЗАВЕТИ У КИТАЇ



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.