Повідомили, кому зараз вигідніше переходити на звичайну пенсію

Повідомили, кому зараз вигідніше переходити на звичайну пенсію
В Україні наразі складається ситуація, коли вигідніше отримувати пенсію за законом про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, ніж за спеціальними законами.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, - пише Урядовий портал.

«Багато науковців і державних службовців зараз скаржаться на те, що їм не перерахували пенсії. Таким людям варто звернутися до Пенсійного фонду України і прорахувати доцільність перейти зі спеціальної пенсії на звичайну пенсію. Звичайна пенсія зараз може бути значно вищою, ніж колишня наукова пенсія чи пенсія державного службовця», - сказав він.

«Пенсійний фонд отримав від мене відповідні доручення і всі необхідні перерахунки будуть здійснені в присутності людини і дуже швидко. Ми виберемо і найкращий час для перерахунку пенсії, і найкращий спосіб», - наголосив Віце-прем’єр-міністр.

Павло Розенко також підкреслив, що у процесі осучаснення не підвищувалися пенсії чиновникам різних рівнів. «Ми не підвищували пенсії ні колишнім прокурорам, ні суддям, ні народним депутатам чи міністрам, ні чиновникам різних рівнів. Осучаснення пенсій стосується, насамперед, тих людей, які пропрацювали все життя справді на важких професіях. І найбільше підвищення відбулося у тих, кому з 2011 року не було зроблено жодних перерахунків пенсій», - зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця безграмотна нікчема зовсім не відповідає за свої слова.Де зараз взяти довідки про заробітну плату підприємств яких давне немає.В архівах -нехай сам поїздить по країні.Нехай менше"жере", то може мізки краще працюватимуть.
Відповісти
Дурять людей, як тільки можуть(((
Мають людей за лохів(((
Відповісти
Останні новини
Повідомили, кому зараз вигідніше переходити на звичайну пенсію
06 листопад, 2017, 14:27