Черги на виготовлення закордонних паспортів у Луцьку не зменшуються

Черги на виготовлення закордонних паспортів у Луцьку не зменшуються
У Луцьку не зменшуються черги на виготовлення паспортів. Директор луцького ЦНАПу зазначає, що перевага надається тим, хто робить паспорт вперше.

Коли спаде попит і паспорти видаватимусь у звичні раніше терміни розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг міста Луцька» Лариса Карп’як у програмі «Відкрите місто», - повідомляє Волинь24.

За її словами, в Україні не спадає ажіотаж на паспортні послуги після введення безвізового режиму з Європейським Союзом. Черги не меншають, навпаки, існує тепер кількамісячна затримка із виготовлення персональних документів.

Також посадовиця розповіла, що з початку року луцький ЦНАП прийняв майже 15 тисяч пакетів документів на виготовлення біометричних паспортів і 5 тисяч на виготовлення ID карток

«Перш за все ми надаємо перевагу виготовленю дитячих ID паспортів. А вже потім даємо талончики на виготовлення біометричних паспортів усім громадянам. Зараз ми врегульовуємо чергу, даємо талон, на якому пише час прийому. І відвідувачі вже не стоять чергами в приміщенні. Нійбільше людей, зазвичай, вранці, ще до відкриття. І в обід», - зазначає посадовиця.

За її словами, коли спаде ажіотаж навколо ID-паспортів, то у ЦНАПі видаватимуть талони, як раніше - в день по 15-20 на український і 15-20 талонів на закордонний паспорти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Черги на виготовлення закордонних паспортів у Луцьку не зменшуються
06 листопад, 2017, 23:00