Суд амністував чоловіка, який захоплював Харківську ОДА

Суд амністував чоловіка, який захоплював Харківську ОДА
Київський районний суд Харкова перерахував термін ув'язнення та амністував учасника захоплення Харківської обласної держадміністрації Сергія Юдаєва.

Про це пише Українська правда.

«Київський районний суд Харкова засудив до 8 років позбавлення волі учасника захоплення Харківської обласної державної адміністрації Сергія Юдаєва, перерахував йому термін ув'язнення за законом про зарахування 1 дня попереднього ув'язнення як 2 днів в термін основного покарання ( «закон Савченко») і амністував», - йдеться у повідомленні рішення суду.

Суд визнав учасника антимайдану винним за ч. 1 ст. 294 (організація масових заворушень) і ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Водночас суд перерахував 8 років в'язниці засудженому за «законом Савченко» і зарахував йому 3 роки в СІЗО як 6 років в'язниці.

Крім того, через наявність у Юдаєва неповнолітньої дитини і відбуття ним більше половини тюремного терміну суд застосував до нього закон про амністію і відпустив прямо в залі суду.

Як відомо, увечері 6 квітня 2014 року група проросійськи налаштованих людей почала захоплення будівлі Харківської ОДА. Вранці 8 квітня внаслідок спецоперації правоохоронці затримали 65 людей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Суд амністував чоловіка, який захоплював Харківську ОДА
06 листопад, 2017, 21:41