Жахлива стрілянина у Техасі: загинуло 8 членів однієї сім'ї

Жахлива стрілянина у Техасі: загинуло 8 членів однієї сім'ї
Під час страшної трагедії у Техасі в баптистській церкві загинули вісім членів однієї сім'ї, а також ненароджена дитина.

Про це пише ТСН із посиланням на американські ЗМІ.

Зазначається, що помічник пастора Брайан Голкомб якраз підійшов до кафедри, щоб повести громаду в богослужінні, коли вбивця увійшов до церкви і почав стріляти. Брайан загинув на місці. Його дружина Карла, з якою вони прожили в шлюбі близько 40 років, також була убита.

Крім того, загинув їхній 36-річний син Марк Деніел, який під час служби був зі своєї півторарічною дочкою Ноа. Дівчинка теж мертва.

Інший син Брайана і Карли, Джон Голкомб, вижив, але його вагітна дружина Крістал - ні.

У Крістал було п'ятеро дітей, троє з них загинули. Ще двоє вижили.

Нагадаємо, 5 листопада, приблизно об 11.30 за місцевим часом, у маленькому містечку Сазерленд Спрінгз у Техасі чоловік у бронежилеті відкрив вогонь по парафіянах Першої баптистської церкви. Внаслідок стрілянини загинули 26 людей.

Нападником виявився місцевий мешканець 26-річний Девін Патрік Келлі. Він є колишнім військовим, якого звільнили з лав армії США через напад на своїх дружину і дитину. Окрім того, через домашнє насильство він провів рік за гратами.

Вбивцю зупинив місцевий мешканець Стівен Віллефорд. Почувши про стрілянину, він взяв рушницю і відкрив вогонь у бік нападника і поранив його. Потім Келлі намагався втекти на машині, але Віллефорд та ще один чоловік погналися за ним. Вбивця не впорався із керуванням і з'їхав у канаву. Келлі знайшли мертвим. Наразі невідомо, чи він загинув від кулі Віллефорда, чи скоїв самогубство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жахлива стрілянина у Техасі: загинуло 8 членів однієї сім'ї
07 листопад, 2017, 10:01