У Луцьку стартує акція на підтримку онкохворих діток

У Луцьку стартує акція на підтримку онкохворих діток
Вже вчетверте у Луцьку стартує благодійна акція «Тепла іграшка надії», метою якої є збір коштів на допомогу діткам, хворих на рак. Усіх охочих запрошують долучитися до доброї справи.

Традиційно під час «Теплої іграшки надії» майстрині мають нагоду пошити іграшки з фетру, а виручені кошти з їх продажу передадуть Благодійному фонду «СТОПРАК», який опікується маленькими дітьми з онкологічними захворюваннями. Минулоріч було зібрано понад 35 тисяч гривень.

Цього року генеральним партнером став торгово-розважальний центр «ПортCity». Усі готові іграшки можна буде приносити щодня з 10 до 22 години у дитячий розважальний центр «Figli Migli». Саме тут з 18 листопада щосуботи та неділі о 16 годині відбуватимуться майстер-класи.

Також 9 грудня відбудеться святковий концерт вихованців Палацу учнівської молоді, які уже четвертий рік допомагають в організації акції. А власне ярмарок, під час якого можна придбати іграшки, триватиме два дні – 9 та 10 грудня.

Організатори закликають приєднатися до благодійності та принести іграшки, навчитися їх шити та придбати прикраси на ялинки. Завдяки таким простим справам вдастся врятувати життя дітей.

Координатор акції: Анна Єкименко-Поліщук.

Партнери проекту: ТРЦ «ПортCity», дитячий розважальний центр «Figli Migli», Палац учнівської молоді, Студія щастя «Кулька Булька».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку стартує акція на підтримку онкохворих діток
07 листопад, 2017, 10:36