У Луцьку - суперечка через посаду головного лікаря онкодиспансеру

У Луцьку - суперечка через посаду головного лікаря онкодиспансеру
Днями закінчується термін дії контракту із головним лікарем Волинського обласного онкологічного диспансеру Людмилою Бубеновою. У депутатів же обласної ради, у підпорядкуванні якої знаходиться заклад, виникла дискусія з приводу того, як бути далі з очільником онкодиспансеру.

Про це йшлося сьогодні, 7 листопада, під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення , охорони здоров’я, материнства та дитинства, - пише Волинська правда.

Заступник керуючого справами-начальник відділу з питань управління об`єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук розповіла, що контракт із Бубеновою закінчується 16 листопада.

Тож очолюваний нею відділ пропонував продовжити контракт із Людмилою Бубеновою до 1 грудня та покласти виконання обов’язків головного лікаря на завідувача онкомамологічним відділенням Юрія Малімона до того часу, поки не буде результатів конкурсу на заміщення цієї посади. До слова, цей конкурс вже оголосили.

Натомість депутат обласної ради Олег Бегаль пропонував продовжити контракт з Бубеновою до завершення конкурсу. Адже на його переконання, такі кадрові ротації лише заважають нормальній роботі закладу. Таку пропозицію підтримував і начальник управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк. Утім, її категорично не підтримував голова комісії Олександр Зінчук.

Дискусія між Олександром Зінчуком та Олегом Бегалем тривала чимало часу. Зрештою, запропонували продовжити контракт з Людмилою Бубеновою до 31 грудня. Таку пропозицію підтримала більшість членів комісії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зінчук нехай йде в Боголюби і вирізає геморой. Срака - його фах. І не лізе в справи, в які йому не варто лізти. Чи сам туди мітить? Але там сраку не лікують.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - суперечка через посаду головного лікаря онкодиспансеру
07 листопад, 2017, 15:29