Врятувати життя: луцькі медики транспортували важкохворе немовля до Києва

Врятувати життя: луцькі медики транспортували важкохворе немовля до Києва
Лінійна лікарська бригада екстреної медичної допомоги успішно здійснила складне перевезення важкохворої тримісячної дитини з Луцька до Києва.

Про це йдеться у повідомленні Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Facebook.

Перевезення пацієнтки з обласної дитячої лікарні у Київську дитячу клінічну лікарню №7 було складним і тривалим. Із Луцька лікарська бригада ЕМД №15 Луцького відділення №2 з маленькою пацієнткою виїхали 7 листопада о 02.20, а в Київ прибули аж через 7годин - о 09.30.

Через важкий стан крихітки (наявність трахеостоми), медикам необхідно було багаторазово зупиняти санітарний автомобіль для виконання необхідних маніпуляцій: санації дихальних шляхів, годування тощо. Лікар ЕМД здійснював постійний контроль за параметрами серцево-судинної та дихальної систем.

Санітарні автомобілі ЕМД, які транспортують важкохворих немовлят забезпечені усіма необхідними лікарськими засобами, медичним обладнанням для надання медичної допомоги під час тривалого транспортування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Врятувати життя: луцькі медики транспортували важкохворе немовля до Києва
08 листопад, 2017, 00:19