У Росії створять політичний телеканал для дітей

У Росії створять політичний телеканал для дітей
Російське державне інформаційне агентство ТАСС отримає державні субсидії на створення суспільно-політичного каналу для дітей і підлітків.

Про це повідомляє zaxid.net з посиланням РБК.

За даними видання, обсяг фінансування становитиме 70 мільйонів рублів на рік. Ці кошти будуть перерозподілені із запланованих витрат на вищу освіту, зокрема з бюджетних субсидій, автономним установам та іншим некомерційним організаціям.

Мета державного субсидування позначена як «фінансове забезпечення створення та організаційно-технічне супроводження спеціалізованого каналу суспільно-політичної спрямованості, орієнтованої на дітей віком 8-16 років».

Як повідомив керівник департаменту корпоративних комунікацій ИТАР-ТАСС Дмитро Перцев, проект буде запущений у 2018 році, він буде реалізований в «координації» з Міносвіти РФ.

«Під створенням «спеціалізованого каналу суспільно-політичної спрямованості» мається на увазі «дитяча (інформаційна) стрічка». Буде створено спеціальну дитячу редакцію. Її завдання – збір найцікавіших і найважливіших російських та світових новин для школярів», – зазначив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Росії створять політичний телеканал для дітей
08 листопад, 2017, 02:46