Третина волинських пенсіонерів скористалася перевагами ПриватБанку*

Третина волинських пенсіонерів скористалася перевагами ПриватБанку*
Понад 85 тисяч волинян користуються можливостями пенсійної картки ПриватБанку. Кожен третій пенсіонер на Волині обрав фінансову установу для отримання пенсії.

Часи, коли пенсіонери чекали на листоношу, який принесе пенсію, давно в минулому. Нині виплати приходять на банківські картки, а про зарахування коштів сповіщає СМС-повідомлення чи сповіщення у мобільному додатку.

Наразі у ПриватБанку отримують пенсію 85500 волинян. Тобто кожен третій пенсіонер в області оцінив переваги обслуговування у ПриватБанку.

Для пенсіонерів ПриватБанк пропонує низку переваг. Зокрема, це зручність користування та розвинена мережа банкоматів і терміналів самообслуговування. У населених пунктах Волині діє 192 банкомати та 306 терміналів. Окрім того, у банкоматах інших фінансових установ клієнти ПриватБанку можуть зняти готівку без комісії.

Власники пенсійних карток ПриватБанку при розрахунку карткою в касі не сплачують комісії за комунальні послуги. Окрім того, вони можуть здійснювати комунальні та інші платежі через Інтернет-банк Приват24 та у мобільному додатку. Працівники ПриватБанку з радістю навчають пенсіонерів отримувати послуги через смартфон.

Також банк пропонує власникам пенсійних карток можливості економії. При розрахунку у закладах-партнерах програми “Бонус Плюс” пенсіонери отримують відсотки від покупки на бонусний рахунок.

Оформити картку можуть пенсіонери за віком або стажем роботи, інваліди, які отримують соціальні допомоги через пенсійний фонд, діти, які втратили батьків або опікунів та отримували соціальні допомоги або пенсії через пенсійний фонд, і громадяни, які в найближчі 3 місяці виходять на пенсію. Картка оформлюється безкоштовно всього за декілька хвилин.

Оформити пенсійну картку, а також отримати роз’яснення та консультації фахівців можна у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Третина волинських пенсіонерів скористалася перевагами ПриватБанку*
08 листопад, 2017, 20:14