У Луцьку молодь та бізнес кличуть на форум

У Луцьку молодь та бізнес кличуть на форум
У Луцьку вперше відбудеться форум щодо партнерства бізнесу та молоді - «Бізнес-молодь: ефект WOW від співпраці» в рамках ініціативи «Українського Пакту заради молоді-2020» (далі- ПАКТ).

Про це інформує об'єднання "Молодіжна платформа".

Захід відбудеться 9 листопада з 10:00 по 17:00.

Місце: м. Луцьк, БЦ «Директорія», вул. Винниченка, 26, 4-й поверх.

Форум спрямований на активний діалог між молоддю та бізнесом з питань працевлаштування. Сьогодні перед молодими українцями стоїть багато викликів: кожна п’ята молода людина в Україні не має постійної роботи; у 2017 році молодіжне безробіття досягло 26%; тільки за перше півріччя 2017 статус безробітного отримали 306,4 тис. осіб у віці до 35 років (це – більше, ніж населення міста Чернігів).

Що можна зробити сьогодні? Потрібне партнерство бізнесу – освіти - молоді задля вирішення цих проблем. Український Пакт для молоді та Форум з питань партнерства спрямований саме на це.

Організатори: Міністерство молоді та спорту України та Центр «Розвиток КСВ» за фінансової підтримки Фонду народонаселення ООН.

Інформаційні партнери: Молодіжний центр Волині та Волинський обласний молодіжний центр праці.

Спікери: Тарас Деркач, координатор Career Hub Центру «Розвиток КСВ», Андрій Поштарук, радник з програмних питань Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, Світлана Корецька, заступник директора Волинського обласного центру зайнятості, Олександр Ткачук, заступник начальника Управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, Дарія Паньків, керівник відділу рекрутингу InternetDevels, Лариса Новак, фахівець з добору персоналу фабрики «Торчин» компанії Нестле, Марина Шевченко, експерт відділу навчання персоналу Кредобанк.

В рамках Форуму відбудеться підписання ПАКТУ волинськими компаніями, презентації кар’єрних можливостей на Волині, дискусії щодо пріоритетів у виборі першої роботи та спільний пошук WOW-рішень у співпраці бізнесу і молоді, презентація публікації «Бренд роботодавця: практичне керівництво для компаній з працевлаштування та здоров’я молоді», «Кар’єрний блокнот», що допомагатиме молодим людям свідомо оцінити власні стремління, вимоги професійної сфери та ефективно запланувати подальший кар’єрний розвиток та семінар для HR-фахівців місцевих компаній.

До участі у Форумі запрошені провідні роботодавці та активна молодь Волині.

Контакти для акредитації: Владислава Правдіна, Центр «Розвиток КСВ», (063) 6541568, [email protected]

Довідка.

Про Український Пакт для молоді – це продовження загальноєвропейської ініціативи. Підписуючи документ, топ-менеджери українських компаній зобов’язалися сприяти створенню мінімум 300 партнерств між бізнесом та освітнім сектором і забезпечити 10000 місць для стажування та першої роботи молоді до 2020 року в Україні. На сьогодні Пакт підписали 58 компаній із 7 міст України. Серед підписантів Пакту – компанії «Нестле», «МетЛайф», «ДТЕК», «Київстар», Кока-Кола Беверіджиз Україна», «КПМГ» в Україні, «Сингента» в Україні, «Укртелеком», «EY» в Україні, група компаній «1+1 медіа» та інші. У планах Пакту на 2017 р. створення Національного плану дій— програми спільних дій органів державної влади щодо працевлаштування молоді.

Про Центр «Розвиток КСВ»: експертна організація з розвитку корпоративної соціальної відповідальності в Україні. Пріоритети Центру «Розвиток КСВ» – КСВ в конфліктні часи, бізнес і університети, соціальна відповідальність державних органів влади і державних компаній, розвиток підприємництва, популяризація Ukraine Country Brand.

Детальніше: (044) 292 02 48, www.csr-ukraine.org

Впровадження системи енергоменеджменту на підприємствах групи; проведення моніторингу обсягу використання природного газу різними групами побутових споживачів; реалізація інноваційних енергоефективних проектів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку молодь та бізнес кличуть на форум
08 листопад, 2017, 19:47