Затримали чоловіка, який пограбував двох волинянок

Затримали чоловіка, який пограбував двох волинянок
До Ковельського відділу поліції 5 листопада звернулися 31-річна та 25-річна місцеві мешканки із заявами про грабіж.

Проведеними оперативними заходами співробітники кримінальної поліції встановили, що грабежі скоїв 34-річний мешканець Дніпропетровської області, - інформує прес-служба ГУПН у Волинській області.

Вночі 5 листопада до Ковельського відділу поліції звернулася 31-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що у дворі будинку по вулиці Кониського у Ковелі невідомий чоловік вирвав у неї сумку із грошима й особистими речами та втік. Сума збитків 1200 гривень.

Тієї ж ночі із аналогічною заявою звернулась 25-річна ковельчанка. Жінка повідомила, що повертаючись з роботи, близько 6 години, у дворі будинку по вулиці Смірнова, спритник вирвав сумку та втік. Сума збитків 3 тис. 600 грн.

Працівники кримінальної поліції провели ряд оперативно-пошукових заходів та встановили особу грабіжника. Ним виявився 34-річний уродженець Кривого Рогу.

Чоловіку оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України та затримали в порядку статті 208 КПК України.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Затримали чоловіка, який пограбував двох волинянок
08 листопад, 2017, 12:09