Як СБУшники палили амфетамін та канабіс. ФОТО

Як СБУшники палили амфетамін та канабіс. ФОТО
У Луцьку співробітники Служби безпеки України знищили понад 4 кг психотропних та наркотичних речовини, серед яких амфетамін та канабіс.

Спалювали наркотики 27 грудня, повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Спалені слугували речовими доказами у п’яти кримінальних справах, які розслідували слідчі УСБУ у Волинській області, і згідно з рішенням судів підлягали знищенню. За оцінками фахівців їх вартість на «чорному ринку» становить майже 500 тисяч гривень.

Серед знищених психотропних речовин – 6773 пігулок МДМА («екстазі») та 950 г амфетаміну, які були вилучені у наркокурє’ра. Співробітники СБУ затримали його в пункті пропуску «Устилуг» Ягодинської митниці під час контрабандного переміщення з Польщі до України 14 полімерних пакетів з наркотиками, які були замасковані у телевізорах.

Загалом з початку 2012 року Служба безпеки України ліквідувала діяльність трьох стійких каналів контрабандного ввезення наркотиків, у результаті чого у до різних строків позбавлення волі засудили 9 осіб причетних до наркотрафіків.

Крім цього, за інформацією УСБУ у Волинській області, на території Республіки Польща правоохоронними органами цієї держави виявили та вилучили 140 кг амфетаміну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повеселились.
Відповісти
Останні новини
Як СБУшники палили амфетамін та канабіс. ФОТО
28 грудень, 2012, 13:55