Литва розпочала розслідування ввезення до України авто на єврономерах

Литва розпочала розслідування ввезення до України авто на єврономерах
Державна фіскальна служба України та митні органи Литви розпочали спільне розслідування щодо законності перебування в Україні автомобілів з литовською реєстрацією.

Про це передає УНН з посиланням на прес-службу ДФС.

"Литовські митники на запит української сторони розпочали розслідування щодо законності ввезення та використання на території України транспортних засобів, зареєстрованих на території Литовської Республіки", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє відомство, станом на 1 листопада, на митній території України знаходиться понад 59 тис. транспортних засобів з литовською реєстрацією, левова частка яких – 44,6 тис. ввезені в режимі тимчасового ввозу.

Також в ДФС назвали перспективним напрямом подальшого співробітництва між митницями обох країн участь України у єдиному режимі транзиту та приєднання до загальної системи NCTS (New Customs Transit System - нова система митного транзиту), що є першочерговим питанням переходу нашої країни до європейських митних правил.

Нагадаємо, перший заступник міністра юстиції України Наталія Севастьянова заявила, що уряд передусім вирішуватиме проблему того, що власників автомобілів на європейських номерах неможливо ідентифікувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Литва розпочала розслідування ввезення до України авто на єврономерах
08 листопад, 2017, 14:32