Відомі письменники презентували в Луцьку книгу про Євромайдан

У Луцьку відомі письменники брати Капранови презентували нову книгу «Майдан. Таємні файли».

Захід відбувся у Східноєвропейському нацуніверситеті імені Лесі Українки 8 листопада, - пише Волинський інформаційний портал.

Письменники розповіли про свою нову працю, робота над якою тривала не один рік. Книга, де описані реалії Революції Гідності – усе те, що було на виду у людей, але з різних причин замовчувалося, або було не почутим.

Капранови детально розповіли про структуру та тематику нового твору.

«Книга поділена на двадцять файлів, у кожному з яких піднімається окрема, суспільно-важлива проблема чи явище. Усе те, що ми бачили на власні очі та про що говорив Майдан», - зазначили вони.

Брати акцентували свою увагу на окремих розділах та питаннях:

«Приміром поговоримо про те, хто все ж таки виграв на Майдані. Здається, Януковича прогнали, владу скинули – виграли люди. В реаліях, виграли ті ж самі політики, які ще під час революції гідності, поділили між собою посади. Кличко взагалі мав бути президентом, слава Богу не став, але мав», - кажуть автори.

Досить влучно з простотою та жартами розповідав Віталій Капранов про явища, які принесла революція в Україну: «Наприклад поговоримо про таку річ як автомайдан. Це абсолютно нове для світу явище. Така собі революція з доставкою до дому, уявіть, ви спите, і тут прокидаєтеся від шуму, а під вашими вікнами розгорнулася міні революція. Це дієвий прийом, якого не бачив світ».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомі письменники презентували в Луцьку книгу про Євромайдан
08 листопад, 2017, 22:06