Найпопулярніші новини-2012 назвав журнал Time

Найпопулярніші новини-2012 назвав журнал Time
У 2012-му публіка несамовито цікавилися кліпом на пісню Gangnam Style і зомбі-канібалами.

Журналісти британського журналу Time вивчили список найпопулярніших вірусних новин, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

1. Гей-печеньки

Виробник класичного американського печива Oreo спровокував скандал в США, опублікувавши в червні на своїй сторінці в Facebook печиво з райдужним кремом замість традиційного білого. Таким чином власники компанії хотіли відзначити річницю легалізації одностатевих шлюбів у Нью-Йорку. Ліберали захопилися вчинком Oreo, а консерватори прийшли в лють. Тисячі людей підписали петицію з вимогою бойкотувати дочірню компанію Oreo під назвою Nabisco. Приблизно стільки ж людей звернулися в компанію з проханням почати випускати райдужне печиво. З тих пір компанія вирішила реагувати на актуальні події. Так, коли марсохід Curiosity приземлився на Марсі, виробник солодощів опублікував фото печива з червоним кремом і доріжками у вигляді слідів від гусениць апарату.
http://phaedrus.typepad.com/
http://phaedrus.typepad.com/


2. Картопляний Ісус

Історія літньої іспанки, яка самостійно відреставрувала стародавню католицьку фреску, перетворивши зображення Христа у дещо, що нагадує мавпу, за лічену добу облетіла весь світ. Інтернет-користувачі зі всієї планети навперебій вигадували для "відродженого" твору мистецтва нові назви (найпопулярнішим стала "Картопляний Ісус"), а також почали викладати в мережу власні фотороботи, зроблені на основі творіння іспанки. Як не дивно, у цього буму була не лише негативна сторона: туристи, охочі своїми очима побачити "монстра", масово поїхали в маленьке іспанське місто Борха, яке раніше не користувався особливою популярністю.
http://serbel.ru/
http://serbel.ru/


3. Зомбі-канібали

Епідемія канібалізму захлеснула США в кінці весни - початку літа. Все почалося у Майамі в травні цього року. Там поліцейський застрелив голого чоловіка, який серед білого дня обгризав обличчя бездомного у громадському місці. Пізніше подібні випадки канібалізму були зафіксовані в інших штатах. За попередньою версією поліції, любителі людської плоті знаходилися під дією наркотику "Облако 9", зробленого на основі солі для ванн. Втім, токсикологічний аналіз показав, що це - не так, і випадки канібалізму не були пов'язані між собою. Тим не менше, питання про зомбі-апокаліпсис підняли провідні політики США.
http://gtworld.ucoz.com/
http://gtworld.ucoz.com/


4. П'ятдесят відтінків сірого

Еротична трилогія "П'ятдесят відтінків сірого" стала аналогом підліткового фільму "Сутінки" для забезпечених домогосподарок. Написана британською телесценаристкою історія про відносини молодої жінки і мільярдера, який захоплюється садомазохізмом, стала такою популярною, що молоді пари навіть стали називати своїх новонароджених дітей на честь героїв роману.
http://www.rollingstone.ru/
http://www.rollingstone.ru/


5. Репер Psy

34-річний житель Південної Кореї Пак Чже-сан, який раніше планував вивчати бізнес, зняв феєрично "дурний" кліп на пісню Gangnam Style, який проте став найпопулярнішим відео на всьому YouTube. На ролик зробили сотню пародій, а одна людина навіть померла, намагаючись повторити рухи азіатського музиканта. Після випуску цього хіта Psy вже можна сміливо йти на пенсію: навряд чи йому вдасться зняти щось, порівнянне із Gangnam Style за популярністю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.