Я правий на 1000 відсотків, - учасник аварії з Зайцевою

Я правий на 1000 відсотків, - учасник аварії з Зайцевою
Другий підозрюваний у смертельній ДТП у Харкові 49-річний Геннадій Дронов прокоментував рішення суду з обрання йому запобіжного заходу - 42 дні під вартою без права внесення застави.

Він назвав рішення несправедливим, - пише gazeta.ua.

Дронов розповів про свою хвору матір, яка має проблеми із серцем та потребує постійного догляду.

"Рішення несправедливе. Ви самі все бачили. У мене ще мама залишилася сама вдома. Їй 81 рік, вона сердечниця. Я правий на 1000 відсотків. Мені просто прикро за наші суди", - додав він.

Водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов не визнає себе винним у скоєнні аварії. Каже, що був зосереджений на пішоходному переході і не очікував появи іншого авто на перехресті на заборонений сигнал світлофора.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
родичі зайцевої зрозуміли, що резонанс великий і відкупитись не вийде. змінили тактику - роблять винним дронова. щоб на нього списати, але на відео видно, що на перехрестя виїхав вже фактично на зелений, а от зайцева не спинилась, на відміну від іншого авто, що рухалось в попутному напрямку.
Відповісти
Як стартувати як навіжений на жовтий сигнал світлофору та проїхавши стоп лінію то був здоровий, за маму не переживав гнида, а щоб свою шкуру врятувати то як верещить цей Дронов. Зайцева винна у цій біді, але цей скот також постарався, так що сидіти обом!!! Добре видно, що ударив він її в бік, у неї перед цілий, так що міг побачити та зупинитись. Якщо його також не посадять - значить відкупився.
Відповісти
ти що куриш?
Зреагуй коли перед носом пролітає авто на швидкості, якого твій переферійний зір ще не бачить. Де логіка, коли таке пишеш?
Відповісти
навіть і якщо Дронов поїхав на жовтий винуватець того що загинули люди не він. те що сталось це не випадковість а закономірність. зважаючи на кількість тільки зафксованих порошунь тієї с..ки рано чи пізно це мало статись
Відповісти
Поставте себе на місце Дронова,ви з реагували коли на червоне їде 115-120 лексус , і там ще не пряма дорога в дуга була його побачити було важко
Відповісти