На Новий рік таксисти піднімуть тарифи в 5 разів, - експерти

На Новий рік таксисти піднімуть тарифи в 5 разів, - експерти
Голова "Української таксомоторної асоціації" Андрій Антонюк заявляє, що всім бажаючим скористатися послугами таксі в новорічну ніч слід бути готовими заплатити набагато вищу ціну.

Зокрема, нелегальні перевізники можуть підняти ціни в 3-5 разів, повідомлять Подробиці з посиланням на УНН.

"У той час, коли всі відпочивають, а перевізники працюють, високий тариф на перевезення є справедливим. Адже зрозуміло, що він не може бути таким, як влітку, так як ні таксисти не виїдуть на маршрути, ні пасажири не дочекаються потрібного авто. Внаслідок задоволеним не буде ніхто», - сказав експерт.

Він зазначив, що законом не заборонено перевізникам піднімати тарифи, однак зауважив, що коли офіційні перевізники будуть помірними у піднятті тарифу, то нелегальні можуть підняти ціни.

У той же час, директор однієї з престижних київських служб таксі підтвердив, що тарифи будуть підніматися. "Ми думаємо над тим, щоб встановити подвійний тариф, інакше, як підняттям тарифів, водія неможливо мотивувати виїхати в цей час на роботу. Вони в такому випадку будуть таксувати самостійно, встановлюючи тарифи, які самі забажають. А це може бути в три і більше раз», - сказав він.

При цьому, в службі додали, що практика підвищення тарифів на проїзд таксі в новорічну ніч існує в Києві вже більше 7 років, як дозвіл на це дав тодішній мер Києва.

Як пишуть ЗМІ, в ніч з 31 грудня на 1 січня традиційно вартість послуг таксі в Києві різко підскакує. Зазвичай такса виростає на 50% -70%, якщо викликаєш машину по телефону. Зловити таксі на вулиці обходиться у рази дорожче.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це може бути тільки у нашій країні. В усьому світі є люди, які працюють (бо така в них робота!!), коли інші відпочивають. Не хочеш працювати у новорічну ніч, звільняцся, іди шосу замітати.
Відповісти
А не пробували підняти якість надання послуг??? Не пробували проконтролювати, які і якому стані машини виїздять до клієнта. У самий відповідальний і необхідний момент машину - не дочекаєшся. У всьому світі, перед святами - ціни опускають, а у нас "бриють" людей!!!
Відповісти
Було "щастя" проїхатись у чорній "Волзі", що постійно таксуе біля Іміджу - то було щось з чимось... Думав що 1.5 кілометра не доїду - розвалиться на ходу!:( Як таке чудо можна взагалі на дорогу випускати і за щось платити?! ДАІ слідкуе за авто що таксують? Там же людей перевозять!!!
Відповісти
а попа не злипнеться???
Відповісти
Останні новини
На Новий рік таксисти піднімуть тарифи в 5 разів, - експерти
28 грудень, 2012, 17:35