Луцьким школярам показали «Малу Швейцарію»

Луцьким школярам показали «Малу Швейцарію»
Урожайним на відвідувачів видався 8 листопада день у Лісівничому молодіжному центрі, що діє на базі Воротнівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ».

У рамках семінару «Екологічне виховання як основа успіху та самовдосконалення вчителя та учня» тут працювали вчителі біології Луцького району, - інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

А шефи-лісівники ДП «Ківецівське ЛГ» для вихованців Боголюбського, Крижівського та Крупівського учнівських лісництв організували пізнавальні заходи.

Педагогів-біологів керівник-координатор Центру Валентина Юхимчук ознайомила із перспективами роботи з молоддю та школярами на базі, яка створена лісівниками саме з турботою про майбутнє покоління. Вона розповіла про основні напрямки діяльності Лісівничого молодіжного центру: навчально-виховний, профорієнтаційний, науково-досвідний та еколого-лісівничо-просвітницький.

Методист Луцького районного методичного кабінету Олена Романюк, яка очолила делегацію педагогів, відзначила виховання бережливого, уважного ставлення до навколишнього середовища, формування природоохоронної компетентності учнів як одне з основних завдань сучасної освіти. Вона подякувала лісівникам за створений ними навчально-виховний Центр на базі мальовничого Воротнівського ботанічного заказника.

Під час зустрічі було обговорено питання співпраці навчальних закладів та Лісівничого молодіжного центру.

У дітей заходи відбувалися цікаво, яскраво та насичено. Учнів привітала головний лісничий ДП «Ківерцівське ЛГ» Марія Христецька. Серед іншого вона наголосила, що «Воротнів» є своєрідним дослідним майданчиком та базою для практичного вивчення природи рідного краю.

Після виховних бесід у школах-студіях, жартівливих розмов та прогулянок лісівники почастували дітей смачним чаєм та солодощами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Воротнів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьким школярам показали «Малу Швейцарію»
09 листопад, 2017, 19:33