На благодійну акцію для знедолених дітей лучани несуть крупи, солодощі і майонез. ФОТО

На благодійну акцію для знедолених дітей лучани несуть крупи, солодощі і майонез. ФОТО
У Луцьку триває акція «Чужих дітей не буває» для дітей, які перебувають у притулках та дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Її проводять волинська обласна громадська організація «Ми плюс» спільно з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки спілки громадських організацій «Молодіжна платформа», йдеться на сайті Луцької міської ради.

Проект «Чужих дітей не буває» організовується у м. Луцьку вже кілька років поспіль, починаючи з січня 2006 року.

Акція «Чужих дітей не буває» розпочалася зі збору благодійної допомоги від покупців у супермаркетах торгових мереж «Наш Край», «Колібріс», «Там Там», «Наш», «Тигрес», «Фуршет», «Салют». Ці подарунки від лучан волонтери сформують у набори та вручать сім’ям, які перебувають у скруті.

Координатор соціальних проектів «Ми плюс», член правління «Молодіжної платформи» Ігор Демковський розповів, що волонтерам уже вдалося зібрати: 350 кілограм круп (гречки, вівсянки, рису); 80 солодких подарунків; 250 коробок цукерок; 30 кілограм фруктів; 200 іграшок; 50 кілограм печива; 240 шоколадних плиток; 40 м’яких іграшок; 15 одиниць побутової хімії; 4 літри олії; 6 пачок майонезу.

За словами директора Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліни Галан, перебуває 361 сім’я, яка опинилися у складних життєвих обставинах, у якый виховується 684 дитини (з них – 33 сім’ї – під соціальним супроводом, у яких – 71 дитина); 190 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Голова Волинської обласної громадської організації «Твори добро» Володимир Бут-Гусаїм зазначив, що цього року в акції «Чужих дітей не буває», яка проходила в супермаркетах Луцька, взяли участь 70 волонтерів – студентів та школярів.

10 січня о 15.00 у Палаці культури м. Луцька відбудеться різдвяний концерт, де сім’ям, які перебувають на обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах, вручатимуть сформовані продуктові набори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На благодійну акцію для знедолених дітей лучани несуть крупи, солодощі і майонез. ФОТО
28 грудень, 2012, 16:50