Епічний «відкос»: щоб не йти в армію, юнак одружився з 80-річною бабцею

Епічний «відкос»: щоб не йти в армію, юнак одружився з 80-річною бабцею
Щоб уникнути служби в армії, 22-річний вінничанин уклав шлюб з жінкою-інвалідом першої групи, якій на момент одруження вже виповнилося 80 років.

Про це повідомляє Вінниця. Інфо.

За кілька днів до рішення поєднати свою долю зі значно старшою жінкою, юнак з Вінниці отримав повістку з військкомату. Проте наступного разу до війскового комісара прийшов вже зі свідоцтвом про шлюб та власним батьком.

«Він в армію не піде, бо вже одружений, у нього дружина – інвалід першої групи», – сказав батько молодого військовому комісару Вінницького ОМВК Олександру Данилюку. За словами військового, він був вражений таким рішенням призовника.

«Статтею 32 Сімейного кодексу, передбачено, що у разі загрози життю, або… Ну, вагітність тут не передбачена… Керівник має право скорочувати терміни на підставі пред’явлених документів», – коментує ситуацію в.о. керівника Вінницького міського ДРАЦС Богдана Ліпа-Паскопос. За словами чиновниці, підставою терміново одружити пару став саме фізичний стан нареченої, котра має інвалідність першої групи.

У родині молодого чоловіка ситуацію не коментують, кажуть лише, що подружжя тепер житиме в США.

«Я не буду нічого коментувати. Де зараз молоді живуть? В Нью-Йорку…» – заявив батько призовника журналістам.

Військові, котрі стикнулися з такою ситуацією, мають намір звертатися до суду та оскаржувати факт створення нової родини:

«Шлюб є фіктивним, якщо він укладений чоловіком та жінкою без наміру створення сім’ї та набуття прав на обов’язки подружжя. Але він може бути визнаний недійсним тільки за рішенням суду», – говорить начальник відділу державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Олена Єфіменко.

Як зазначає видання, для того, аби уникнути військової служби, молодому чоловіку тепер потрібно оберігати свою досвідчену дружину, аби прожити з нею хоча би до досягнення хлопцем 27-річного віку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Епічний «відкос»: щоб не йти в армію, юнак одружився з 80-річною бабцею
11 листопад, 2017, 05:38